Thursday, March 31, 2011

"GADIS KAMPUNG SEPARA BANDAR BIRTHDAY GIVEAWAY"

mula menulis 12.30 pm
assalamualaikum semua...
arinie nora nak join satu lagi contest...
alahai contest apa lagi nora ooooiiii... hahahhah...
contest nie dh lama tertangguh sebab apa... hahah
kekurangan masa la.. disebabkan contest nie admin kbu yang anjurkan...

so sebangai anak buah yang baik hati dan selalu kena buli nie join la jugak...
muahahahahaha.. nora memang selalu kena buli ngan dia tau.. sob3..
dari mula masuk sampai arinie... tapi CIK GKSB nie memang baik...
dia memang sangat sangat rajin... kenapa??? dalam musim dia exam pun...
dia sanggup korban masa dia untuk kami semua..
buat ghatering yang terbaru kat penang tue,,..
chayalahhh CIK GKSB,.. nora tabik ngan kesungguhan CIK GKSB,,,
klau nora mau pening kepala berfikir... haahaha

tapikan... disebalik dia bertungkus lumus boleh nora pi buat rancangan lain...
hahahaahaha.... sampai nangis dia bila tau semua tue dirancang,..
eh3 salah cerita plak.... dah2... meh tengok banner dia..



ha nie banner dia... comei tak tuan punya contest tue... hihii..
nora dah tiga kali jumpa dia...
meh kita tengok gambar yang tiga kali tue kalau ampa tak caya...


kan nora dah kata tiga kali dah... haaa.... so saya dah kenal dia...
tapi taklah kenal sepenuhnya.... tapi cheq tau dia suka makan apa... haaa...
setiap kali kami jumpa satu makanan yang dia tak lepas dari pesanan adalah tom yam...
asanya tue la favourite dia kowt.. kan2?? yang lain2.. nora pi godek2 blog dia...
meh kita tengok apa nora jumpa...

nama sebenar CIK GKSB nie adalah
WAN NUR HANIS AZMAN...

dilahirkan pada
27 MARCH 1988

so sekarang dia dah berumur 23 tahun...
hehehe habislah bocor rahsia CIK GKSB...
tue la dah kata jangan buat contest nak buat.... haahahha

hehheheh... tengok penat godek tau...
dia nie dulu sekolah kat Sekolah Teknik Kangar, Perlis
waaa.. tak sangka dulu dia sekolah kat perlis gak patut ada TTM kat perlis... oppppssss
hahhaha... dan sekarang dia belajar kat UNIVERSTI SAINS MALAYSIA ambik social work...
sekarang last sem tau...

dalam entry dia, dia pernah cerita yang dulu before masuk belajar kat USM..
dia sambung form 6 dulu.... dan dia pernah ditawarkan sambung kat Polimas dalam bidang IT..
tapi walid dia tak bagi.. mungkin ada hikmah tue CIK GKSB...

cik comei nie minat kisses... oppppss bukan kisses maksud cium tue tau...
coklat kisses la... like she said "I Like Kisses".. haaa see... hahah
tapi dia nie ada sikit masaalah.. apa?????
dia kata kalau dia penat dia akan muntah..

aiyoookkk teruk kowt... habis tue masa buat ghatering aritue ada muntah gak la...??
alolololo cian CIK GKSB....

masa sekolah dulu CIK GKSB nie sangat aktive melalui apa yang nora baca,..
dia pernah masuk bola baling, tenis, dan paling aktif adalah dalam Kadet Remaja Sekolah (KRS).
sangat aktive sampaikan dia dh dapat pangkat sarjan weeeehhh..
waaaaa patutla dia sangat aktive bila buat ghatering nie.. terbaiklaaaahhh..

dia ada satu bear frog... ahahah sama macam abg adi budika plak kan...
dia beli masa dia pi lawan futsal kalau tak salahla... haah...
masa kami pi padang besar pown dia pi usha bear frog gak... dia cakap mahal kat padang besar..
masa dia beli aritue lagi murah...

hahah banyak betul nora jumpa... haaaa dulu kan masa second meet ngan CIK GKSB..
dia ada bawak adik dia yang comei sapa???


adik dia nie umur dah 4 tahun..
comei kan..???? masa nora baca2 kan... pastu ada tengok satu link nie..

zaman kecik2 cik gksb

cuba ampa tengok gambar dalam tue... muka dia masa kecik dan adik dia si putri nie...
macam sama kan.... waaaa klon CIK GKSB...
tapi biasalah adik beradik.. mestilah sama kan???
lagi satu CIK GKSB nie nakal orangnya masa kecil...
ish3... patut besar pun nakal gak... hahhahhahh duk buli nora selalu nooo....

ada satu entri lagi yang menarik perhatian nora...
apa????

the best entri 2010

dah jenguk??? entri nie dia listkan entri terbaiknya dalam 2010... wah3.
sungguh rajin CIK GKSB... dia kata untung ada blog..
boleh tengok balik kisah lalu... yess...
sangat setuju tue!!!!

kalau ampa nak tau dia ada satu blog lagi...

another CIK GKSB BLOG

ha pi usha kaih... dalam tue ada banyak gambar..
gambar dan penenrangan tentang gambar tue dan kehidupan or
perpektif dia melalui gambar yang diambil tue..
amboiii banyak blog dia nohhh...
nora satu nie pun jenuh nak update.. almaklumla sibuk cikit..

so kalau ampa nak tau pasal family dia senang ja...
meh sini usha nora bagi ampa link...

family CIK GKSB

kat situ dia cerita pasal family dia...
kalau ampa nak tau dia nie anak keberapa...
ada bapa orang adik beradik pi usha sana..
apa????? malas.. ish ampa nie nora dah bagi link dah...

penyengan sungguh!!!
meh sini nak cerita... dia nie anak sulung...
sama ngan nora la... ahahhaa...
dia ada 4 adik laki... n 1 adik pompuan.. ala yang comei kat atas tue....
seorang kat uitm arau.. opppss uitm arau??? tak tau pun...
seorang kat unikl, seorang kat maktab mahmud, seorang lagi hurmmm kat mana erk... hahaha
last sekali kat umah... muahahah... memang la kan dia baru 4 tahun..

heheh dah2 cukup.. ampa pi baca sendiri na...