Sunday, September 22, 2013

Keluarga baru saya!!

Assalamualaikum..
waaa lama dah nora tak masuk blog dan menaip.. ish3 macam la sibok sangat kan?? hehe nak kata sibok tak dak la sangat tapi sekarang dah balik uitm untuk sesi pembelajaran bagi sem baru so masa pon tak banyak sangat la.. sibok masuk kelas dan sekarang pon dah mula dapat assignment.. tu la yang tak sempat nak story2 sini..

keluarga baru?? mesti ampa2 sangka cheq dapat adik atau apa2 yang seangkatan yang macam tue kan?? hehehe tak dak la.. setiap sem kan mesti ada pelajar baru akan masuk uitm kan?? so sapa yang selalu masuk blog nora nie mesti akan pernah terbaca pasal OC.. bagi sem nie senior2 OC kebanyakkan dah abis belajar.. so kira nora dan ada la kawan2 dalam 6 orang ja la tinggal lagi geng2 lama nie..

kira sem nie kami nie dapat la kawan2 baru.. kira adik2 la umur depa ngan nora nie.. tapi elehhh beza sikit ja pon.. heee... untuk sem nie uitm arau tak ambik banyak intake pon.. campor siswa siswi dalam 200++ ja.. sikit ja ponn.. hahhhaha tapi bagus jugak sebab kebanyakkan oc baru lagi so tak susah la bagi depa nak mula belajar., kalau nak banding masa nora mula2 masuk dulu memang jauh la... kami dulu2 cecah kat 1000 orang kot...

dah tak mau story banyak2.. kita tengok gambar jom!!

 ni muka family baru nora.. heee~~ best kerja ngan depa pengalaman baru untuk nora sebab depa semua baru so kami yang lama nie kena bagi tunjuk ajar.. selalunya ikot ja.. sekarang kena atur depa plak.. seawal 6.30 pagi kami dah bersiap sedia nak mulakan tugas.. :)

kedatangan pelajar baru.. ambik kunci kat kaunter pastu terus masuk bilik..
tak perlu isi borang apa2, cuma tunjuk surat tawaran ja..

 kolej pelajar siswi.. kesinai 1

 pendaftaran kolej siswa..


 seee sikit ja student baru.. setengah dewan pon tak sampai.. hoho

 nie hari ketiga dah... riadah.. pagi2 tue tak payah masuk gambar la no..
besa la kalau dah namanya MDS konfirm la semuanya ceramah.. heeee



pemandangan biasa kalau pelajar baru masuk.. ngeee jalan ramai2 gi satu2 tempat..

hari keempat.. perasmian...

bergambar dengan rektor uitm perlis..

 hari kelima.. perlawanan bola jaring antara pelajar baru dengan staff uitm dan pelajar diploma..


perlawanan bola sepak bagi siswa antara pelajar baru dengan team rektor..

 hari keenam.. malam last... sesi bersama tokoh.. kami ada fara fauzana!! weeee~~


 konfirm tak kan lepaskan peluang.. ngeee.. bukan selalu..

 pelajar siswa dan OC siswa..
sikit ja kan?? senang gila OC siswa..

  pelajar siswi dan OC siswi..
nampak macam ramai.. tapi ni 200+ ja..
 
nie geng family baru nora.. weee~~
harap akan stay kawan sampai bila2.. 
love u all..

hoho.. banyak nie ja mampu nak uplode.. sebenarnya banyak lagi gambar dalam simpanan tue.. 24++ GB kot semua gambar.. depa nie memang hantu kamera nie.. errr asanya nora lupa nak story bab kursus pendek sebelum mula MDS la.. errrmm esok la no.. ngee...
BYE~~~


pssstt: tahniah buat semua pelajar baru yang masuk uitm arau perlis + tahniah kat OC2 baru yang join MDS nie.. korang dah berjaya harungi MDS kali nie.. GOOD LUCK untuk sesi pembelajaran ehh.. :)

3 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

aktif nora skrg hehe

nora amila ghazali said...

hohoho.. nora memang terlibat ngan aktiviti nie tiap2 sem.. heeee... cuma tak aktif kat kbu dah.. tak tau nak celah kot mana.. hoho

Fariha Abdullah said...

Assalamualikum...jomsss lawat blog sy jomss...

http://farihaabdul.blogspot.com/2013/11/syoknya-bvsm-kutu-cash.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service