Monday, November 10, 2014

Homemade chicken chop delivery - perlis

Dah lama menyepi.. blog pon dah bersawang... almaklumlah... duk mengangur tak buat apa nie... so nak update pon tak tau nak cerita apa...

haaaa... sekarang nie nora ada wat delivery chicken chop, grill chicken chop kat kawasan perlis... kalau ada yang berminat boleh private message nora kat facebook yer... meh klik sini..

nie nak bagi jamu mata sikit... usha2 dan meh la tempat... jangan risau.. rasa dia dijamin sedap.. :)
ramai dah yang beli dan semua berpuas ati.. ada yang dah repeat order lagi... heeee alhamdulillah...



3 comments:

Amirah Su'aidah said...

oh my..sedapnya.tengok gambar je dah teringin. tapi mira dok Selangor.

yoorin melacolea said...

cam sodappp je tengok.. memg buat kite ngencess ni.. ^_^

nora amila ghazali said...

amiraj: nnti mai perlis order la.. hee

yoorin: of course sedap... ngeee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service