Wednesday, January 25, 2012

Dalam pembikinan..

assalamualaikum semua..
hai2 lama tak menaip nie.. sekarang dah mula cuti sem so banyak la boleh menaip kan2???
hehhehe kalau ada cerita nak story la kalau tak dak memang tak ter-update gak la kan.. heee~

apa yang dalam pembikinan??? errrmmm.....
ok!! baik korang rujuk entry nie... dah rujuk kan??? sapa yang duk masuk blog nora memang tertanya gak la.. banyak jawapan yang nora dapat.. so sekarang tapak tue dah jadi cam nie...







so agak2.. hee~~~
tak per2.. nanti dah siap betul2 baru la dapat tau apa benda tue kan2??
hehhehehe... insyaallah dalam bulan 7,8 nie siap la.. huhuhu...
dah sampai situ sempat lagi main posing2 kat tiang2 yang ada tue.. hahahha.... k lah...
daaaaa jumpa lagi na di next entry..

_________________________________________________________________

JOM LAWAT BLOG NORA SATU LAGI.. MEH KLIK SINI..
**dalam nie koleksi gambar2 yang nora ambik.. kalau ada komen.. drop la.. 
 untuk penambah baikan.. tq guysss.. :)

___________________________________________________________________

5 comments:

♥ Cik Zack's ♥ said...

nak buat ape ni ? hehehe smpat ag posing2 eh ^^

nur amalina athman said...

rumah?kedai?

tomatokering :) said...

awat lain muka nora? heee~

Kumiko Ryou | Farah Amira said...

hehe..da start nampak dah ek rupanya...agk ny pe bnda la 2..kih3

nora amila ghazali said...

cik zack: apa?? next entry na,, bila dah siap.. tau la apa benda tue.. heee~

amalina: hahha nantikan..

tomato: hahhahaha mana ada muka nora dalam tue la.. hhahhaahah

miko: muahahhaa..... nantikan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service