Sunday, January 8, 2012

nak petang dah JOM MAIN BOLA TAMPAR!!

Assalamualaikum semua..
haaaaa. tajuk nora kali nie.. hahhaha
setelah lama tak update status.. tapi nak wat cam na..dah sibok
so terpaksala lupakan seketika blog nie..
tapi petang2 tue la ayat yang selalu diterima nora..
ajak main bola tampar,, macam terer sangat kan..
 ala main suka2 ja.. macam2 gaya muncul masa main tue..

memang keras perut la gelak... sepanjang main memang bergelak ja...
tapi hari makin hari nora nampak improve la jugak sowang2 tambah2 nora la..
hahhaha mana main sangat bola tampar sebelum nie... hehehheheh


 gaya paling smart la depa nie boleh buat.. lalllala
larikkkkkkk.... mau depa baca kena la den.. hhaahha

 yang nie kalau orang yang tak dak kat tempat kejadian memang tak kan paham la..
nie si mat keng nie tiru gaya kawan nora si tima tue..
malas sangat nak bergerak mau tak kena ajuk ngan depa nie.. hhahahahaha




nie la aktiviti nora sepanjang petang tuk sem nie..
sekarang nie musim exam pon still lagi turun main..
apa salahnya kan2??? leh release tension kalau ngan depa nie..
agak2 tension ajak ja depa keluar confirm hilang tekanan tue..
huhuhu....

yang bestnya depa nie semua senior lain2 course tapi disebabkan oc la kami semua bersatu.
sayang korang la.. peneman ketika sedih , tension , gembira n semuala..
moga kekal sampai bila2 la.. :)

7 comments:

Rozuan Ismail said...

wan mmg suka main bola tmpr.tapi dekat ukm ni x de geng.sedih.x kan nak main sorg2.

nora amila ghazali said...

wan: alololo cian diaaaa....

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

permainan peberet GK...

dari sek rendah membawa ke zaman u...

cik bai said...

main elok2 ye.. ^_^

nora amila ghazali said...

cik gksb: wooowwww

cik bai: tq.. :)

kiera'sakura said...

akak x ske main bola tampar.. skit tgn... dh la kering T_T

nora amila ghazali said...

kak kiera: hahhaa... yang berisi pon sakit gak la... tapi layan ja.. heee~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service