Saturday, September 24, 2011

Hanya dengan senyuman aku mampu teruskan hidup

assalamualaikum semua..
dah lama nora tak update blog.. teringin gak nak update tapi tah la..
idea tak mai2 nak update..
lagipon sekarang pon dah mula study balik memang susah la nak on9..
tapikannn disebabkan cuti aritue lama sangat.. 4 bulan kot..
haaaa sekarang dah jadi sangat malas..
tak tau macam mana nak kembalikan mood belajar balik macam dulu..

sekarang terlibat ngan masaalah hati plak memang serabut gak la..
cuba untuk nak buat tak peduli ja..
tapi hurmm kita kan manusia mana leh nak buat tak tau ja..
dengan ada la sikit problem menimpa sikit..
mood nora dah memang tak macam dulu lagi..
kalau kawan2 nora tengok nora memang macam tak dak masaalah la..

tapi tak sapa tau... nora duk sowang2 ja akan terfikir apa yang berlaku kat nora..
tapi bila ngan kawan2 memang nora tak kan bawak apa2 pon masaalah ngan nora..
nora gelak menyembang semua ngan member.. hilangkan tekanan..
tapi bila nora sowang2 memang entahla.. nora sowang ja rasa..

memang sedang munasabah diri sebenarnya sekarang.. ya la kita kan manusia biasa..
banyak sangat buat salah.. nora memang rasa perubahan dalam diri nora sekarang..
tapi tak dak tempat nak mengadu.. nak mengadu dalam blog pon..
haisshh hal peribadi tak elok sangat post dalam blog kan??

tapi nora harap sangat keadaan mental nora kembali macam dulu balik..
sekarang rasa kosong sangat.. entahla...
HOPE ME BE BETTER FOR THE NEXT DAY..
NEED SUPPORT FROM ALL MY FRENZ.. :)

*gambar nie diambil masa Minggu Destini Siswa UiTM Perlis baru2 nie...
banyak benda nak story tapi tue la mood tak berapa nak elok lagi.. nnti nora story naaa..
banyak benda best nak story.. :)

"HANYA DENGAN SENYUMAN AKU MAMPU TERUSKAN HIDUP"

5 comments:

H Y D E said...

u can do it nora, u can do it u can do it u can do it u can do it u can do it u can do it u can do it!! :)

nora amila ghazali said...

tq abg naimm.. :)

misznanarizal said...

hye dear..b strong ok..don't take things too serious yet don't take it 4 granted. may u have d beat 4 u dear =)

Kumiko Ryou | Farah Amira said...

assalamualaikum kak nora syg..! lme sguh x dgr kbar..btw miko hrap kak nora sbar k..sume yg jd ad hkmahnyer kn?:)...xpe..allah maha mengetahui hati hambanya..

atiqa aris said...

smile always and world will smile to u:D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service