Friday, August 26, 2011

Ucapan khas: SALAM AIDILFITRI

SELAMAT HARI RAYA!!!

assalamualaikum semua..
tetiba hari nie dah sampai mood raya dah...
so secepatnya tangan nie bukak la gambar2 berbaju kurung...
pastu bukak software nak mengedit2 nie.. hihihi

hahhaa tak der la.. nie sebab ada yang tuntut nie.. nak kad raya..
nak sent kat semua memang tak mampu la... jenuh nora nak antar..
so sebangai penganti diri.. haaa nie nora dah buat n post kat fb..
n sekarang dah jadi header nora.. hehheh blog pon nak beraya jugak kan??

k la tak nak panjang2..
nora nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI..
kat semua kenalan nora kat alam maya n kat alam realiti...
AMPUN MAAF KALAU ADA SALAH SILAP..
MAAF ZAHIR N BATIN tau..
diharap raya kali nie penuh dengan keberkatan buat kita semua..

*jangan duk ingat nak raya ja tau... puasa bagi abis dulu.. hihihi.. :)

10 comments:

ieLa yaaCoB said...

selmt ary ryer juge:)

nora amila ghazali said...

iela: sama2 la kita.. :)

Qhaifa Nur said...

selamat hari raya buat nora amila ghazali....

dah follow - qhaifanurin.blogpot.com

~~(^_^)~~ said...

selamat hari raya nora :)

nora amila ghazali said...

qhaifa: :) tq yer...

~~(^_^)~~ : tq.. sama2 la kita..

sifu im said...

selamat hari laya

Mr. Adam said...

samat hari raya dik...

nora amila ghazali said...

sifu im: :) selamat hari raya jugakkk...

mr. adam: selamat jugakk.. :)

en_me said...

salam ziarah dan selamat hariraya.. ehehe

nora amila ghazali said...

en_me: slmat hari raya jugak
:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service