Friday, November 4, 2011

yeaaa nora dah konvo!!

assalamualaikum semua...
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lama gila tak update story dalam nie..
huhuhu mula2 dulu memangla sibok sikit..
tapi lepas tue ada ja masa free... tapiii (apa banyak tapi la plak.. )

si blog kesayangan nie wat hal..
uplode gambar tak keluar2.. pelik la jugak..
tue yang terbantut segala usaha untuk nak update blog nie..
dan akhirnya berjaya jugak nora uplode gambar...
seperti dibawah.. heee~~

 
alhamdulillah akhirnya nora dah konvo...
selesai dah diploma.. sekarang nie tengah buat dgree plak..
moga2 sampai la konvo buat kali kedua plak heheheh....

doakan nora naaaa....
yang atas nie gambar yang diambil oleh abg shahrol..
best la gak kan main2 outing ngan geng2 photographer nie..
malu la jugak kan.. nak uplode yang lain2 macam susah ja... huhuu...

tah la napa.. tak pa2.. next post kalau leh uplode gambar nora tunjuk na..
cukup kot setakat la.. kalau ada masa nnti nora story cerita2 or ativiti nora sebelum nie..
hheheh.. daaaaaa... :)

~~Senyumlah.. kerana senyuman itu pengubat segala jenis penyakit.. :)~~

9 comments:

Mohd Zakwan said...

first time singgah sini ..
btw, congrats for the convo !!
insyaAllah, kalau berusaha, boleh la convo kali ke dua tu .. hehe :)


Jom la singgah Blog Zakwan pulak :)

nora amila ghazali said...

owh ya ka.. tq datang singgah,,,, insyaallah.. :)

nur iela said...

congrat dah konvo =)

Rozuan Ismail said...

tahniah dah convo.InsyaAllah turn wan next year

H Y D E said...

syabas kerana akhirnya diploma dah dalam genggaman.

teruskan dengan ijazah pulak ye nora :)

OnE_NiEy ChAn said...

congratulation!

onie said...

congratulationsssssssssss nora :)

mikro_kokus said...

Tahniah Nora..... ^_^
Tringat zaman2 konvo dulu plak aihhh... tp memori konvo mikro tak seberapa best macam orang lain....

nora amila ghazali said...

iela: tq :)

rozuan: insyallah.. :)

abg naim: insyallah.. moga2 selamat habis.. :)

oniechan: tq!!

onie: tq cayunnnkkk. :)

mikro:tq.. :)huhuhu settiap org dia punya pengalaman.. jangaan sedih2 naaaaa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service