Monday, August 15, 2011

KBU | Berbuka puasa dengan mereka2.. best!!

assalamualaikum semua...
pada 13/8/2011 yang lalu..
geng2 kami blogger utagha ada wat satu majlis bukak puasa kecil kecilan kat kuala perlis.
dalam 21 orang yang join event nie... tapi ada 2-3 orang bukan ahli la.. :)
yang nie pon sebab admin2 kbu turun perlis untuk bincang event amal pada 20/8/2011 nie..
pasal event tue lepas nora update na... sekarang nak update yang nie dulu...
so meh tengok sapa yang hadir n berkenalan ngan mereka2...

cik gksb (admin 1)                                     pakcu sofi (admin 2)

 kak shida  (admin 3)                                     kak kira ( bendahari )

  ishak                                              epul

 nora                                                          kak liza

 
 adam kiut                                             qayyum (adik adam)

 mikro                                                   abg naim

 

        munet                                                         kak shana                  

 mummy naqiah                                          jusiza

kak yaya                                                  aida

yang hujung tue husna

ada lagi dua orang.. adik kak liza ngan kawan husna.. tak der pic depa sowang la plak. hehehehe
oklah.. kalau nak tengok pic banyak2 sila klik sini na.... 

PESANAN : pada sapa2 yang klik nama tak dak link... haaaa tue makna ampa2 tak bagi link masa nora mintak.. tinggalkan kat komen entry ni na... nnti nora update.. :)

20 comments:

fRaMe+LenSeS said...

wahhhh .. sonok la depa..

nora amila ghazali said...

along nadh: amboiiii ayat dia.. :(

Erin Azizan said...

sejak bila jusiza tukaq nama? hehehe

nora amila ghazali said...

erin: alamak salah eja ka?? aggagagaag

mikro_kokus said...

haaa.... terbaik!! gambaq dgn link suma dh ada sini, nnt mikro bleh la copy dr sini ja... bleh kan..?? ^_^

nora amila ghazali said...

mikro: heheheh sila2... copyla..

♥yaya budak suka embun♥ said...

best2..letak pic sorang satu :D

nora amila ghazali said...

kak yaya: nie baru tanda2 kenal semua... hehehhehhe

Aida Azryn said...

siyes takut tengok muka aida sendiri. T.T

aDisH.sHidA said...

syooooooooooooook nya depa

H Y D E said...

hye jurugambarrr.....

Mr. Straw said...

sonok la depa...

nora amila ghazali said...

aida: hahha kenapa?? ok ja tengok.. hehhehe

kak shida: amboooii diaaa....

hyde: hyeee... errr

syukri: amboiii dekat dah.. lain kali mai la.. tidur motel kat kuala tue.. hahahhaaha

AyieNa Nur said...

tumpang seronok w'pn dpt tgk gmbaq ja..ehee =D

nora amila ghazali said...

ayiena: hehehe... tak per next time banyak lagi event.. join yer.. :)

Pakcu Sofi said...

untung la depa

EpoLįƒ¦siKunang2 said...

hi.. thanks nora.. slm pkenalan.. :)

nora amila ghazali said...

pakcu: amboooiiii...

epol: salam kenal jugak.. :)

~cik shanashaida~ said...

tudiaaa...gambaq sorang2 tu..
jumpa sabtu ni noo.. :)

nora amila ghazali said...

cik shana: hehhehehe saja buh sorang2 senang nak kenal.. nie buh openuh tak tau sapa dah.. hehhehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service