Tuesday, August 23, 2011

KEMBARA RAMADHAN: Akhirnya majlis berjaya dilangsungkan..


 Assalamualaikum semua..
arinie nak update pasal event group KBU nie..
ala event yang nora war2 kat entry ni..

hehheh dah tengok??? haaaa... menjadi gak event tue akhirnya.. 
kalau ikot tentatif program kul 4.15 depa akan kumpul kat petronas kat taman guru tue..
so nora pon janji la ngan kak shana kul 4.. sebab nak kena ambik nadhirah kat uitm..

pastu terus gi kat petronas tue... masa sampai tue ada si ishak ja..
cian dia menunggu ngan kesabaran... geng yang bertolak dari umah kak kira duk otw..
lama gak la kami tunggu sampai dah jemu menanti hahhahaa.....
pastu dalam 5.30 kot depa sampai kat petronas tue.. ramai gak la..
dalam 7 kereta.. nora kira2 semua dalam 28 orang gak la yang join..

okelah tak mo cerita banyak.. meh usha apa ada..

 nie sampul duit raya.. comei tak??? nora design sendiri tue... limited edition kot.. heheheh

 nie plat untuk belia kat kpg padang melangit tue..
nie wajah orang kuat kbu la.. cik gksb n kak kira

 nie kak shida.. setiausaha KBU..

KBU WE CARE *tagline tuk projek amal group KBU
 nie teruna2 yang hadir aritue... sikit ja depa nie...
kalah ngan geng anak2 gadis yang ramai.. hahahhaha...

 seee.... memang bendahari terbaik KBU la...
duit pegang duit ja.. hahahahhaha

 

 geng merah malam tue.. gambar nie dalam kamera pakcu..
love this picture.. weee~~


 haaaaa.. motif gambar nie??? 
tue adik yang tengah2 tue.. nama dia rosyam nor..
mak dia kata mak dia nie peminat rosyam nor tue buh nama kat anak dia..
perrgghhh fanatik habisla.. hoho..

 nie akak dari belia duk siapakan juadah untuk dimakan...
mula2 bukak posa tue makan cucur ja. lepas magrib baru leh makan yang sedap2..

  ha tuhhh duk memilih apala kan2..?? hehhe

pastu lepas ja wat aktiviti kat sana..
kami teruskan perjalanan tuk beramah mesra sesama kami plak..
mula2 rancang nak pi kuala perlis.. sampai tengah jalan..
cik gksb misscall, kak shida pon.. so nora call balik..

upanya nak tukar tempat ke dataran keris tepi jalan kat kangar tue..
so terpaksalah patah balik.. =_="

 pastu sampai situ.. sempat la buat post mortem mengenai program yang kami buat..
sesi gitau perasaan la.. hehehhe.. nora memandang dari jauh ja...
dah tak larat sangat2 dah.. bukti????


nampak?? duk kat tembok belakang tue sowang2 sebenarnya..
pastu lama mai la geng2 duk teman mula ngan adam pastu nadzli pastu munet pastu kak kira..
hahhaaha... tue leh muncul gambar nie.. hhehehee tq munet.. comei gambar nieee...


 dah abis sesi post mortem... bergambar la plak..


 pastttuuuuuuu main bunga apiiiiii... like3...
nora tak main pon... duk pegang kamera ja.. pastu ada la buat...

haaa.. benda nie la... tapi nie dari kamera nadzli la..
sbb dia ja yang bawak tripod.. mau guna tangan nie.. bergetar habis.. hahahah
*nora bawak tripod gak tapi duk wat pekasam dalam keta... hahaaha

 hahhaha... anak teruna ngan anak dara duk main bunga api..
besar2 pon nak main lagi nooo.. * kata orang pandai, mau tak dak kamera dia dulu yang pi main.. =_="

nie adik comei yang dah lama sangat2 teringin nak jumpa... huhh..
akhirnya jumpa jugak kan2.. selama nie duk hingar2 dalam KBU ja.. ehehe

 
 nie gambar semua yang hadir.. ada yang duk main2 kat belakang tue..
hohoho..

walaupon birthday nora lambat lagi...
tapi depa ambik kesempatan jumpa nie bagi hadiah kat nora..
memang terkejut la... hoho tak jangka langsung kotttt

tq ya semua!!!!!!!!!
suka sangat2...

nak usha cerita versi lain2???
meh klik bawah nie..










* kalau ada yang dah up tapi nora tak masuk nnti habaq naaa.... tak dapat nak mencari dah nie..

9 comments:

Pakcu Sofi said...

love this picture ka love people in this picture?


larikkkkkkkkk

tomatokering :) said...

wahhhhhhhhhh wahhhhhhhhhh wahhhhhhhhhhhhh

migrain pengsann sakit pala semua ada . agagagagag ;p

nora amila ghazali said...

pakcu: ammmmmbbboooiii nak kena sekeh nieeee...

erika: errr... jap nak call ambulannnn...

aDisH.sHidA said...

love the moment.....
love kbu

fRaMe+LenSeS said...

suka jugak gambaQ tu.. ehehhee

H Y D E said...

terbaik lah nora. gambar-gambar semua superb :)

latest : Program Kembara Ramadhan KBU

nadzli azlan said...

weee ! :D

kiera'sakura said...

love that picture also... weeeee~~ :D

sory ye nora sayang terpaksa tunggu lama... nak guane kan... hihihi

trima kasih kat nora yg berusaha membantu melancarkn majlis..

pssss :- akak hupdate dah... :D

nora amila ghazali said...

kak shida: love u too.. hee~~

along nadh: hehhe kan2...?? hahhaha

hyde: superb??? hahhaha tak leh dibandingkan ngan senior2 lagi... depa punya lagi bestttt!!

nadzli: heee~~

kak kiera: errr nora tak buat apa pon ler... akak n the geng yang banyak buat kerja.. tolong sikit2 jer... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service