Saturday, February 18, 2012

kan dah kena...

assalamualaikum...
dah lama dah duk umah... tinggal beberapa ari lagi ja nak balik uitm balik.. huhu..
result final exam sem lepas pon nak keluar dah.. memang terasa takut gak la.. ya allah moga2 aku lulus dengan baik.. walaupon rasa macam errrrr... kurang yakin la.. doakan nora yaaaa....

berbalik pada tajuk.. hahhaahaha
nie nak gelak besar nie.. adooiiii... setelah lama duk wat ayat yang agak menjiwang tue..
tetiba malam nie dah kena tegur.. nak kahwin dah ka??
hahhahaa... tak cukup masa lagi la.. ayat2 jiwang tue bedasarkan pengalaman sendiri dan insan2 sekeliling la.. hahhaha... terkejut gak la dapat ayat tue.. tapi nak wat cam na... orang yang baca tak sama rasa atau berfikir macam mana kita yang buat ayat kan.. tapi terasa lawak la plak.. memang nora ngah tahan gelak ja sekarang nie..

nora tak terfikir lagi sampai tahap tue.. huhuhu.. ayat je pon... pakwe pon tak dak macam mana la nak terfikir bab2 tue.. memang tak logik la nak fikir bab tue kan2?? heehehehe.. lagipon muda g.. nora target dalam 24 @ 25 baru nak fikir bab2 nie.. hehehe... tue pon kalau sampai seru la.. kalau tak errr... semua kuasa tuhan kan.. heeee~~ kadang2 ada gak duk kata nak kahwin tapi sebenarnya semua tue melawak ja.. tak dak la sampai tahap nak nak nak sangat lagi... banyak lagi benda yang nora nak kena belajar.. tak kan nak main redah je kan.. huhuhuhu

hehehhe.. adoooii lawak ja malam nie.. tetiba terkena ayat tue.. memang terkejut la.. selama nie melawak ngan member ja.. tetiba malam nie terkena ayat nie ngan pak lang nora.. memang superb terkejut la.. hahhaha

ok la sampai sini ja update nora setelah lama senyap ja.. heee~~ byeee semua.. jumpa lagi next entry... tq pada yang jadi follower nora dan pembaca setia (errr ada ka..??) dah lama tak update pon ada ja yang duk follow kadang2 terasa manala korang jumpa blog nora sampai leh jenguk dan follow sini.. with love from me... TQ auuuuwww...

2 comments:

Rasyaik said...

Ye ye... mama nak kawin dah.. yeayy..!!

nora amila ghazali said...

rasyaik: aduhhaaiii mana muncul plak nie??? kan dah kata tak lagiiiii laaa.... grrrrr....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service