Wednesday, February 1, 2012

Happy belated birthday my dear group KBU...




 assalamualaikum semua...
"Happy belated birthday my dear group KBU..." dah setahun dah group nie ditubuhkan...
apa tue KBU???? hehhe... kalau yang selalu jenguk blog nora confirm tau apa tue KBU...
banyak jugakla entry nora pasal kbu.. antaranya leh klik SINI..KBU nie ditibuhkan pada 31/1/2011..
so banyak jugak la kenangan nora ngan ahli KBU nie..

jom tengok gambar sambil cerita2 naaa...

 sapa nie??? nie la insan paling famous dalam group tue... 
sapa lagi.. dia la founder group nie... first admin dalam tue...
CIK GKSB (gadis kampung separa bandar)

duk tak lama lepas tue dia antik lagi dua orang admin tuk bantu wt program dalam KBU tue...

PAKCU SOFI

KAK SHIDA (kakakecik)

dan ada lagi la insan2 yang dilantik mengikut negeri untuk menguruskan group nie..
nora masuk dari hari first ditubuhkan.. memang banyak la kenangan ngan ahli2 dalam tue..
dulu memang aktive la dalam tue.. sekarang nie dah sibok... sampai dah malu nak masuk..
tak kenal kih3... kadang2 menyampuk jugak... heeee~~~

 haaaaa nie logo kbu yang sebenarnya diawal penubuhannya...
aktiviti yang terlalu banyak dijalankan dalam tue menyebabkan macam2 idea kretif yang muncul sesama ahli... dari baju, stiker, badge n banyak lagi la... so logo yang cartoon tue digunakan kat baju..
macam kat gambar PAKCU SOFI tue.. warna warni kan.. sekarang design baru warna merah ja..
hehehhe... disebabkan warna merah nora beli lagi.. weeee~~~ my fav colour..
nie??? hahhaha teringat time masa kak erna yang mula dulu buat..
pastu semua teruja nak jugak... then nora try n menjadi... 
so masa tue memang ramai2 la yang mintak buatkan.. kalau perasan memang banner nie la yang nora letak kat blog nora nie... if korang nak join group nie leh jer banner nie kat tepi blog nora nie na ---->
tapi diingatkan.. harus buat entry.. kalau tak buat dan submit kat cik admin confirm tak leh masuk..

 sebenarnya nora rindu masa mula2 masuk KBU dulu.. time tue memang sangat best sebab masuk situ bukan setakat nak ping entry semata2.. tapi sesi beramah mesra pon banyak...
time tue, kotak chat kat group ada lagi.. so memang chat kat kotak tue bergerak dengan sangat laju..
kalau jari tue tak cukup laju nak menaip jangan haraplah dapat ligan perbualan dalam tue..

termasuklah main skandal2.. hahhaa time tue lawak kot.. aduuiiii...
tapi best sebab banyak kenangan... paling gempak time tue bila ada antara ahli KBU yang buat in relationship... haaaaaa memang kecoh la KBU time tue... berturut2 gambar di prinst screen..
lepas tue la muncul idea nak wat gathering.. yang kecik2 tue ada ja.. cuma paling besar time kat tanjung asam penang la.. nora mula2 tue macam samar2 leh g tapi akhirnya dapat gak...

 yang paling best dalam tue.. nora jumpa kembar la...
nak tau pasal tue leh klik SINI.. sama tarikh bulan n tahun kot..
memang best dalam tue.. kenal orang dari lain negeri yang ada kat utara nie..
tak kurang yang ada bertemu jodoh dalam tue.. moga2 depa dua kekal sampai ke akhir hayat la..
sweet tengok depa.. sapa?? kena tunggu depa annount la.. huhuhu...

last word...
Happy belated birthday my dear group KBU...
NICE TO MEET N KNOW ALL OF U GUYYSSS (member of KBU)... :)

7 comments:

Mak Su said...

all the best kat grup KBU :)

Aqilah Khairri said...

Aqilah followed sini.

#1330

Sudi-lah follow aqilah balik :)

nora amila ghazali said...

maksu: tq.. :)

aqilah: :) ok

Ain Dzaya said...

seronoknyerr gathering =)

Apa sebenarnya hukum pakai contact lens?!

nora amila ghazali said...

ain: :) heee~~~

kiera'sakura said...

terima kasih jadi sebahagian family akak :)

nora amila ghazali said...

kak kira: tq sbb sudi terima nora... heee~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service