Sunday, May 29, 2011

2 minggu menghilang..


assalamualaikum semua..
setelah 2 minggu nora sunyi sekarang nora balik nak sapu sawang kat blog nora...
selama 2 minggu nora menghilang nie memang membuak2 semangat nak mengupdate blog..
tapi apakan daya.. ada tugas yang perlu dilaksanakan..
penat memang penat... tapi sebab rindukan blog nora n kamu2..

nora nak post satu entry gak arinie.. hihi..
nora pi mana 2 minggu nie??? haaaaa next entry nora story2..
okeh?? hahha ok tak ok memang next entry nora akan story..
apa2 pun meh layan 2-3 keping gambar nie sebangai hint... =)





apa khaitan mereka ngan kehilangan nora selama 2 minggu??
tunngu next entry!!
bye3...

SALAM HARI MINGGU!!

8 comments:

Erin Azizan said...

sooooo rindu ngan ARAU....Y____Y

nora amila ghazali said...

erin: meh balik sini kaih!!

aen ashiqin said...

wah..rmai juga orang..kamu buat apa 2? mcm konsrt je hehehe

nora amila ghazali said...

aen: konsertkah?? errr tak la..

NURUL AINI NORAZMAN said...

owh,.handle mggu MDS ea?

shahjiehan said...

p mana tu?

jom baca dan komen Barca vs Man. U. UEFA 2011 - Penganjur untung berjuta-juta | ! !shahjiehan [dot] com ! !


huhuh... ptut la lama cite upih pinang tu... menghilang rupanya...

momochan said...

orientasi ! hehehe

nora amila ghazali said...

aini: hihih

sj: hurmm (thinking)

momo: errr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service