Monday, May 30, 2011

" SEGMEN : Froogy Ady Budika Cari Jodoh "


assalamualaikum semua..
tadikan gi blogwalking pastu singgah kat blog along nadh tengok entry lama2 dia..
eh abg ady buat segment kot.. hihihi..
pastu tetiba rasa ada satu gambar yang sesuai tuk segment nie..

so selaju kilat terus bukak folder gambar dalam laptop..
yeeeaaa jumpa... pastu terus tekan new post.. hehehe..

**nak join klik sini..

segment nie nak cari wife mr froogy..
cian kan?? anak banyak tapi wife tak der..
errrr cam na tue... abang ady ambik mana anak2 dia tanpa mummy..
sure depa kurang kasih sayang...

jap2.. mesti ramai tak kenal sapa mr froogy..
meh usha gambar hensem dia kat bawah nie..


ha tue la mr froogy.. hurmm
nak tau anak2 dia??? meh klik sini..
kat situ ada sekawan anak2 dia... hahhahha...
banyak sungguh anak dia... hihihi..

so sapa pilihan nora tuk mr froogy n anak2 dia??
dia nie nora jumpa masa kat pasaraya tetttsss.. dirahsiakan..
kang ramai serbu payah gak.. tak dapatkan mr froogy nak pi jemput nanti..
hehhehe.. dia bakal femes macam mr froogy hahhaha...


tadaaaa.... sayu jer nora tengok muka dia..
sedih tak der kawan,. dia bujang lagi auwww..
siap letak hati kat luar lagi.. mr froogy baik pi jemput dia..
cian dia du menanti teman tue..

kenapa nora rasa dia sesuai?? sebab dia bujang...
kalau ada anak juga.. hurmm kang anak mr froogy kurang kasih sayang lagi..
kan susah.. hihih..

done..
errrrr cam na??? leh isi borang tak nie mr froogy???

2 comments:

fRaMe+LenSeS said...

ala comeinya.. hihihi.. :) Nora, kalau rajin mai la singgah baca cerita terbaru alg. :)

nora amila ghazali said...

along nadh :hahaha.. dh baca la tak komena jer..hihih

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service