Saturday, May 7, 2011

Photoshoot ngan member..

assalammualaikum semua...
pada hari rabu aritue nora ajak la kawan nora nie gi jalan2..
so dah alang2 ada kamera apa lagi kami tangkap2 la gambar sikit kan,, ihihih
so kita mulakan ngan gambar nora la.. hahahha nak jugakk....


errr jangan kutuk nora tak pandai bab posing2 nie... hihihii
nie pon nora duk tukar2 setting.. hihih biasalah newbie memang kena banyak setting la..
kalau tak mulala gambar kelam la.. cahaya banyak la.. errrr...


nie la kawan nora... ihiiiihihihi kami janji jumpa kat pantai.. pastu..
disebabkan pantai tue air tak pasang so memang tak bestla nak tangkap gambar..
pastu apa lagi nora ajak dia gi satu tempat yang cantik kat kuala perlis nie..
hihihii gi mana????

cantik tak tempat nie??
cantik kan??? nie la bukit kubu.. kalau masuk ikut jalan yang dah disediakan tue best..
pusing2 dalam bukit tue. tapi nora gi dah pukul 6.30, nak masuk takut la plak..
almaklumla kami dua nie perempuan.. hihihihi... so main2 kat luar je la...

nie gambar close up first nora.. hihihiiihih dia duk temernung tengok kawasan tue..
first time sampai situ.. apa la... tima freeze.. hahhaha
then terus ambik gambar....

gambar nie nora dah edit nie.. hihihi... bagi nmpak klasik sikit errr klasik ker??
lalala.. guna vigeneting....


nora suka gambar nie... tah la.. hihihi...
nora ada tya yang pakar sikit bab nie... dia kata kalau ada eksesori lagi best..
contoh payung ker?? hehhehe.... nora ngah bayang nie...
comei2...

sebelum balik nora nmpak pokok bunga nie tepi jalan... errr.. nak try tangkap la..
apa lagi sua jer kamera nora tue.. tapi err nak cepat punya pasai dah tersasar fokus..
hahahha... so gmbar nie nmpak nora focus kat daun... tak per2 next tak silap focus dah..


so sekarang nak balik... 7 lebih dah.. aiyoookkk ada dara kat luar umah lagi..
dah nak maghrib.. daaaaaaa.... hehhehhe

* kalau rasa nak komen.. sila2.. pandangan anda dapat menjadikan nora lebih baik.. tq!!*

17 comments:

nur athirah said...

gune dslr eh ? cntekk pic :)

♥misz nana♥ said...

nana suka lepak di situ :)

nora amila ghazali said...

thirah: a'aa dslr.. hehheh tq!!

nana: ye ker?? bila nak ajak nora lepak situ sama2..?? ihii

Far8 budak baik said...

pehh dslrrr lahhhhh..
aku nye D3100
basic jeee..
waaaaa..
sumpah jeles..
ti ak jadi model kau boleh..
hak3

nora amila ghazali said...

far8: d3100 pon dslr jugak kan?? hehhe.... model?? errr budak baru belajar ja nie.. errr

nadzli azlan said...

sukaaaa ~ :D hehe ! pling like yg close up tu !

@mel said...

ermmmm.....
ok la tuh nora....
nx nya photo kena improve lg...
klu nk snap photo2 jenis ada org posing2 tuh tukar setting POTRAIT kat senapang tuh.. nice sket..

sama gak klu nk snap landscape pon...

errrmmmm just bg pendapat ja...
baideway good try..

nora amila ghazali said...

nadzli: errrr... yang close up tue?? lallala...

papa khai: owh.. hihih ada try guna gak... tapikan sebenarnya nora pun not sure nora guna apa tangkap semua nie.. sat2 tukar.. hahha.. ok2.. nnti nora try tangkap guna specific..

momochan said...

pergghh ada dslr tu..caya la kak nora!
amiklah pic momo amiklah amikla hikhik >.<

nora amila ghazali said...

momo: hhaha... kamu nie.. boleh ja.. jom2..

.::.MY.s.e.l.f.::. said...

wah!!! cantik...
sedihnya tak dapat dslr lagi.. huhuhuh...

nora amila ghazali said...

fienaz: tq!! heheh tak per.. kamu next... hehhe.. nora doakan..

.::.MY.s.e.l.f.::. said...

assalmaualaikum nora..
anda ditag disini..

http://mrseinaz.blogspot.com/2011/05/saya-blogger-muslim-vs-saya-blogger.html

nora amila ghazali said...

fienaz: baik!!

nini said...

bestnya.,...amik gambar ngan dslr...jeles...=P

nora amila ghazali said...

nini: hehhehehe....

shahjiehan said...

nk jugakkkk

jom baca dan komen Kerengga kantoi


hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service