Friday, May 6, 2011

Nora ngan tuan punya aremelyna.blogspot.com kembar??


assalamualaikum semua..
hahahhaha... ampa kenal pemilik header bawah nie???


uiiihh tak kan tak kenal... sila klik sini untuk sesi pengenalan ngan beliau..

okeh??? dah kenal.. hahha.. so apa khaitan nora ngan dia???
kami sama2 ahli KBU... nora pernah jumpa dia masa ghatering kat tanjung asam penang..
tapi ada sesuatu yang sama antara kami... hhehehe apa??? jap2..
meh nak cita apa sebenarnya yang berlaku membolehkan persamaan ini ditemui..
(adoooii skema sungguh ayat.. hahahaha)

sejak dua menjak nie ada geng2 kbu tue selalu salah panggil kami dua... hahha
tapi nora tak pernah kena lagila.. ihihihi...
contonya cik fienaz.. dia comment kat KBU ckp sorry kat ina nie..
"sorry sebab banyak kali silap panggil ina nie nora... "

ok fine nora gelak jer.. ina pon...
tapi arinie ada orang tegur lagi.. kak shida plak... errrrr....
"awat dok konpius ina ngan nora nie"

hahhaha nora gelak lagi... pastu ckp la..
hahha kami mmg kembar tak sabar nak jumpa si ina nie lagi..
pastu dengan tak segaja nora pi check la si ina nie lahir bila kan...
manatau tua dri nora leh panggil kak... hahhaha...

cer tengok bawah dia lahir bila...

Link

tengok dalam kotak hitam tue... 26 august 1990.. errrr
cer tengok nora plak...


uiikkk samala.. hahhaha.. tahun pon sama weh.. aduuuiii...
terus nora post kat KBU...


then yang bawah nie ina plak post lepas baca status nora...
hahhaahaha.. maknanya bukan setakat kembar muka.. sekali ngan tarikh lahir..
tahun lahir.. ahahah cuma tempat kelahiran ja lain kot.. nora lahir kat perlis..
cik ina nie penang asanya.. hahahaha.. aduii.. keras perut nora gelak malam nie...

hurmmm tak sangka jumpa kembar tarikh lahir dalam kbu... hehehe
asa macam nak pengsan ja tengok tadi.. hahahaa...
dulu jumpa orang sama nama ngan nora ngatkan tak der la yang sama nama ngan nora..
allah maha kaya.. dia pertemukan nora ngan insan2 yang baik dalam kbu..
dia pertemukan orang yang kongsi tarikh lahir yang sama ngan nora pon dalam kbu..

LOVE U ALL KBU MEMBERS!!!!
*yang bukan kbu member pon nora sayang gak hihihhi... tq be my supporter..

13 comments:

Far8 budak baik said...

peh peh..pertemuan yg best..
aku mcm nk nagis je bace..
semua boleh same..waktu kelahiran korang same tak??hahaha =p

nora amila ghazali said...

far8: tue lupa nak tya plak.. errr..

nadzli azlan said...

setuju kosa lapan ! :p

nora amila ghazali said...

nadzli: hhahaha....=)

shahjiehan said...

kbu tu apa?
kembar eh... huhu...


macam menarik..sapa la sama besday ngan shah..erkk

jom baca dan komen Selamat Hari Ibu, Mama ! | ! !shahjiehan [dot] com ! !

uhuhuhu.... jgn jeles

nora amila ghazali said...

hurmmm.....
hahhahhha... jeles apa?? errr... hahahaha

cik hani said...

wawww...mcm jejak kasih je ...
jupe kembar..

sweet..

hikhik

Faeza Suhaimi said...

cun cun.

nora amila ghazali said...

cik hani: hahhaha... tue ar..

faeza: =)

nureenina said...

btol2~~cam kembar da~ :)

nora amila ghazali said...

nureenina: hahha.. tak sangka..

.::.MY.s.e.l.f.::. said...

bek p tanya mak abah hampa kot-kot betul-betul kembar ke??? hahahahaha
tak tahu awat bila jumpa ina, slalu panggil dia nora.. walhal finaz tak penah jumpa nora.. tu pun first tyme jumpa ina..

nora amila ghazali said...

fienaz: hahah tak kowt,,, hihihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service