Friday, March 18, 2011

Segmen : Ady Budika cakap aku takde entri?!

assalamualaikum semua..
ha harinie setelah sekian lama tak masuk contest or segment...
nora nak active balik masuk semua tue boleh???
hehehehhe....

kali nie nak masuk segmen!!


eh ada la entri banyak kowt... hahahaha...
ok2... ha kat atas tue banner ady budika..
asanya dia baru tukar kowt header nie... sebelum nie lain ja..
baru tukar kan abang ady????
sukala header nie... hihhihi....

okeh... dia suh pilih gambar yang berkenan dihati nora dalam blog dia..
dan masukkan dalam entry nie....
hurrrmmm yang mana cheq berkenan eh???
jap nak pi pilih2...

huhhhh... setelah penat scroll bawah.... tekan older posts tah bapa kali...
duk cari froogy yang main sembunyi2 tue.. mana tah...
ahaaaaa!!!!!! yang nie2...



ha gambar 3 gambar nie.. maafla nora masukkan tiga2...
bukan tak faham ayat dalam arahan tue tapi kalau buang satu....
macam tak lengkap lak hehhehe... tak per kan???

okelah nak cita napa gambar nie... hurmm masa mula kenal ngan abg ady budika nie...
entry yang ada tiga gambar nie la yang buat nora tertarik hati...
bila baca entry tue rasa memang lawak ja... terfikir dalam hati...
macam mana la bro nie boleh terfikir nak buat entry tentang frogy duk menyorok plak...
hahhaah lawak pun ada... tapi saya sangat suka la.... hihihi..
memang tak terjangkau dek akal la nak buat cerita pasal bear2 segala nie...
tabik la untuk abang ady budika nie... hihii

huuurrrmmm..... asanya tue ja kowt...
ermmm...

pergi blogwalking tujuan melawat,
terjumpa blog ady budika nak buat review,
gambar dah pilih entry dah buat,
harap terpilih untuk direview..

2 comments:

Miss Ran said...

wah siap pantun lagi hehe

nora amila ghazali said...

miss ran :hehehhehe.... tadi duk berpantun ngan geng kami blogger utara tue terasa nak boh pantun dalam nie jugak...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service