Thursday, January 27, 2011

Apa lagi?????

Assalamualaikum semua...
hurmmm... arinie mood nora cam tak best cikit...
sedih... tadi bentang pasal entreprenuer...
tapikan... lecturer nora cam tak dapat nak terima jer...

dia cakap tak boleh nak pergi jauh...
huhhh.... cam na nie... susah betul nak fikir...
huuuurrrrmmm... tapi kami rasa macam ok jer...

group nora bentang nak wat projek makanan...
makanan fast food berasakan mushroom...
tapi dia reject plak... asanya macam ok jer...
kami pilih mushroom nie sebab dia ada banyak kebaikan dia..

so cadang nak buka kiosk yang jual makanan...
contohnya cendawan goreng dengan sos yang berlainan...
buat bubur nasi oat dengan mushroom dan banyak lagi...
then air plak memang jus jer...

makanan berkhasiat la...
so pendapat korang cam na.???
ker ada sapa2 na bagi cadangan bisness apa yang patut group nora wat...
lect nora nie suka bisness yang simple tapi boleh bawak keuntungan yang masyuk...
tolong2 need idea....

4 comments:

Khumaera Ismail said...

cendawan? mcm mahal je dear..pastu ta sume org suke mam cendawan..hurm..ta tau la na bg idea ape..huhu~

mnfila said...

enterpreneurship mmg xbest..
ngantok g klas dy kn2..
pastu..
kitorang 3 mggu pk projek ape nk wat..
ssh btol la...
:D

nora amila ghazali said...

@Khumaera Ismail
mahal??? hurmmm.... rasanya boleh tahan lagi harganya... kalau betul2 nak buka bisnes, tanam la cendawan sendiri... hihihi

nora amila ghazali said...

@mnfila
huhuhu... kitaorg asal gi las entrepreneur jer mesti tension... ada saja projek nak kena buat... aduhhh... sekarang dah 3 benda dah ami buat b4 nak buat yang real nyer.... nie lepas nie aper plak la.. hurmmmm..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service