Sunday, January 23, 2011

JOM SANTAI BERSAMA BEN ASHAARI

Assalamualaikum semua..
hurmmm... malas nak tengok buku lagi..
tak der mood so nora on laptop buka blog...
jalan2 baca entry kawan2...
sowi ya.... nora baca ja..tak tinggal jejak pun...
asanya tak perlu la tinggal jejak...

kalau orang nak singgah blog kita dia akan datang sendiri...
kan3?? tak perlula nak mention saya datang... tapi kalau kat blog nora nie..
korang kena mention tau... hehhehehe... nanti nora tak dapat nak singgah plak..
hehehhe... jangan isau nora mesti singgah walaupun secara senyap2...
hihii... haaa... dah3...

okeh untuk arinie nora nak masuk segment en ben ashaari lagi...
so pada yang nak join gak.... click jer nama segment tue...
ha bawah nie header en. ben kita yang baru...

ha... header en ben kita dah berwajah baru...
mybe sempena segment nie kot dia tukar header...
hhehehe...

en ben kita nie kata...
"kalau ada sapa rasa header blog dia best kena join..."
tapikan... walaupun nora rasa header blog nie besa2 jer, tapi nak join gak..
bolehkan???? hehhhehhe...

okeh...
1. sapa yang buat header tersebut ( yang kat atas tue...)
- hurmmm nora buat sendiri ja....

2. perisian yang digunakan
- nora guna adobe photoshop jer... tu pun tak abis explore lagi...

3. maksud header tersebut
- hurmmm... tak der maksudla... buat ikut rasa hati..
nora suka benda yang colorful... so terciptala header diatas tue..

4. jangkamasa yang diambil buat header itu.
- setengah hari kot... ala lebih kurangla...

5. header blog lain yang anda suka tengok.

yang lain pun cun gak... cuma tak larat la nak masukkan semua..
hihihi... ok done,..

5 comments:

apezs shah said...

wah jom bersantai2,....;)



follow here.

Syat0za said...

ehh! zai pun ade! >_< thanks kak! heee~

nora amila ghazali said...

hehhehhe.. sebab nora suka header zai...

Syat0za said...

thanks again! :D

nora amila ghazali said...

weeeee..... your welcome.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service