Friday, January 28, 2011

Tolongla... mana link korang kat shoutbox????


assalamualaikum semua...
arinie.... nora nak tengur la cikit kan...
bukan per nasihat menasihati kan bagus...
ramai yang datang n tinggal komen kat shoutbox nora tue...

tapi kan.....
ramai yang tinggal nama jer...
ala korang2... mana link korang....???
macam mana nak jejak balik???
tak kan nak nora cari dalam blog list nora... banyak woooo....
boleh tergolek2 nora cari nanti..

haa... macam contoh kat bawah nie..

nampak tak???
pls3... tinggallah link korang...
tapi jangan letak email plak...
ni pun satu hal lagi... ada setengah tue letak email dia...
tue pun susah gak nora nak gi blog korang...
tolong la erk...

korang dah tingkatkan trafik nora tapi cam na nora nak gi blog korang...
fikir2kanlah... renung2kan yer...
hehheheeh.... tq tau datang cinie...

tinggalkan link korang tue kat shoutbox tue...
senang la nak jalan2... okeh????
SAYANG SEMUA!!

2 comments:

tia said...

slalu yg xtggl link sbb dorg follow, so, cari link dorg kt tmpat follower. hihi! ;)

nora amila ghazali said...

@tia
memang la tapi... kadang2 yang dh lama follow pun tak tggl link gak... ssh nora nak gi blog depa..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service