Sunday, January 16, 2011

jom blogwalking... [ PART 1 ]


assalamualakum semua..
rasanya dah lama nora tak update blog...
huhhh... kerja banyak..
kadang2 kalau online pun tak sempat nak menaip...
hehhehehee...

okeh2...
mula2 nak minta maaf kat kawan2 yang join masuk list untuk blog nora nie...
nora dah masukkan blog korang dalam senarai...
so sekarang nak review blog korang plak... okeh???
sowi la lambat buat... macam ayat kat atas la agak sibuk sikit kebelakangan nie...
sekarang nak tunaikan janji... okeh??

nora akan review blog korang ikut giliran...
kalau masukkan semua... nanti tak best la..
nak blogwaking pun penat kan2.???
so setiap ari 5 blog akan di pilih... ok??

tuk arinie... ha meh ramai2 jalan2 ke blog mereka...
jom2...






terima kasih pada yang dah join...
ramai gak la... tq ya... =)

2 comments:

BlueberrY CheesE said...

ira dah blogwalk dorg..nice blog sumuenye! ^^

nora amila ghazali said...

oh ya... tq.. ptg nie nora bagi list yang seterusnya,,.. hehhehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service