Sunday, January 30, 2011

Berat ker???


assalamualaikum semua...
tiap2 hari bukak blog... kadang2 tue terfikir berat ker blog aku nie...???
asa macam lambat jer loading...
tapi asa macam tak banyak benda pun dalam blog nie...

pastu tadi gi la try buat speed test untuk blog...
dan keputusannya macam kat bawah nie...


hurmmm... kalau keputusan dia macam kira lambat ka????
korang2 bukak blog nora lambat tak loading??
ker streamyx nora nie yang lembab???
hurrrrmmmm... any opinion??
nak try??? klik sini...

6 comments:

Syat0za said...

ringan je :)

nora amila ghazali said...

@Syat0za
errrkkk...??? yeeeee... suka2... hehhehe

kiz said...

ok je..laju tak der masalah..

nora amila ghazali said...

@kiz
streamyx nora ada masaalah kowt... ish.. hehhhe

fathiahRAIHANA said...

tak la berat sgt :
tapi kalau bole kurang drpd 100 , lagi ringan la blog nie ^^

nora amila ghazali said...

@fathiahRAIHANA
tak tau nak buang apa dah...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service