Monday, June 27, 2011

"CsP nak bagi hadiah!!!"


assalamulaikum semua..
dah lama dah nora kena tag oleh along kat kbu si pemilik blog

FRAME N LENSES

tapi tak berkesempatan nak join lagi.. hihi.. sibok..
errr sibok apa erk.. sibok gi jalan2.. hahahaha
maaf yer along nadh.. nie nora join.. :)

CARA PENYERTAAN
1. Buat satu entry dengan tajuk "CsP nak bagi hadiah!!!"
2. Letak header blog ini dan linkkannya ke entry ini.
3. Nyatakan satu entry yang anda minati dari blog Cerita si Padlie dan mengapa.
4. Berikan cadangan penambahbaikan untuk blog Cerita si Padlie.
5. Tag la sorang dua kawan dan maklumkan kepada mereka.
6. Tinggalkan link entry anda di komen entry ini.

okeh tue cara penyertaan dia..
no 1 dan 2 = DONE..

satu entry yang nora suka.. hurmm setelah nora godek2.. errrr..

PANAS SALAH, HUJAN SALAH..


kenapa??

sebabnya apa yang padlie kata tue betul..
nora memang kadang2 terfikir gak.. kita nie banyak sangat cakap..
semua benda dan kejadian kita duk selalu salahkan..
nora tertarik ngan satu perenggan dari entry dia..

Mulut tak henti berbunyi..
Panas tak puas hati,
sejuk pun tak puas hati..
Tak puas hati kat siapa sebenarnya ya?
Kat Dia yang jadikan hujan dan panas ke?
hurmmm... betul jugak dia kata.. *thingking..

cadangan penambah baikkan:

hurmm.. nora tak tau nak bagi cadangan apa..
kedudukan benda2 dalam blog ok jer.. entry best..
hurmm.. semuanya ok la.. :) bukan nak bodek..
tapi tue kenyataan.. keep it up!! suka blog kamu..

nora nak tag: pakcu sofi, syuhada

kalau korang nak join gak.. meh klik sini..

9 comments:

NURUL AINI NORAZMAN said...

rajin join erk,.baguih2,.=))

fRaMe+LenSeS said...

wahh alg mendoakan noraamila.com ya.. weee~~

nora amila ghazali said...

nurul aini: errr.. join sebab orgtag nie.. hihih sambil2 sokong contest.,,, :)

along nadh: errrr... frame n lense.com pon best gak.. hahahha

padlie said...

Terima kasih atas penyertaan. Semoga berjaya! :)

nora amila ghazali said...

padlie: sama2... tq..

syashafie said...

rajinnya join ! papepon, semoga berjaya !sya doakan nora menang :DD

nora amila ghazali said...

syashafie: errr.. saja ja joi.. dh org tag.. tq!!

Eazy Izzuddin said...

rajin betul join..
good luck..
xD

nora amila ghazali said...

eazy: hihihi... suka2 jer.. tq!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service