Thursday, June 23, 2011

"SEGMEN : Ady Budika Nak Kasi Ole-Ole Dari London"


assalamualaikum semua..
kali nie nak masuk segment abg adi budika plak..

macam mana nora leh jumpa blog abg ady??
hihihi.. melalui KBU la atau nama penuh KAMI BLOGER UTAGHA.
time tue kenal biasa2 ja.. first jenguk entry pasal frogy frog dia..
hihihi comei ja tengok katak tue.. aduuii..

waktu tue silent readers jer...
pastu ada satu mini ghatering kat alor star..
nora tak boleh nak join. memang tak dapatla nak jumpa..
tapi ada satu kenangan ngan abg ady nieh..
haaaa meh nak citer..

nie ghatering yang besar punyer..
time nie nora buat plan ngan ahli2 lain nak pekena admin kami cik gksb..
tapi last ramai yang terkena ngan kepala perancang nie.. adooii cian depa..
termasuklah abg ady nie.. dia siap call nora..
memang terkejut la.. nombor asing masuk enset.. terfikir panjang la nak angkat kan..
tapi alih2 dia pon kena hihih..

lepas tue terus leh rapat2 la ngan abg ady nie.. tak serapat orang lain.
sekurang2nya kenal gak kan??? hihih.. cm tue la kenal ngan blog n owner dia..

so jawapan mana nora kenal blog dia..
dari KAMI BLOGER UTAGHA ler.. hihih

nak join gak??? meh klik sini..

2 comments:

AdyBudika said...

thanks..hehehee

nora amila ghazali said...

abg ady: aduiii laju ja dia komen balik.. hahahah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service