Tuesday, June 7, 2011

Sunset @ Kuala Perlis


assalamualaikum semua..
dah lama tak post apa2 dalam blog nora nie..
mood tak mai la nak post entry dalam blog...
kali nie nak bagi cuci mata ja...
jom tengok sunset kat kuala perlis..




hurmm... banyak gambar yang nora post dalam blog nora nie..
ada orang bagi cadangan buka satu blog untuk semua hasil photography jer..
korang rasa patut tak???

10 comments:

aDisH.sHidA said...

patut..asingkan

nora amila ghazali said...

kak shida: akan dipertimbangkan.. hihihi

Muslimah Optimis said...

hihi..cantekkkkkkkkk... mana gambo orangnya..hihi.. bgs jgk bukak 1 blog khas..good idea

nora amila ghazali said...

mo: orang?? org mana plak?? errrr... blog khas tue akan difikirkan.. otw.. hihi

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

mungkin.....

macam GK buat... hehe..

tapi kena pandai handle 2-2 blog...

nora amila ghazali said...

gksb: nak handle tue yang buat nora fikir panjang tue.. takut satu update satu terbengkalai.. cian dianak tirikan plak.. hihi..

NURUL AINI NORAZMAN said...

cantik2,.=)
asing kan la,.lagi senang nak tgk nanti,.=)

nora amila ghazali said...

nurul aini: disebabkan ramai yang dtg komen suh asingkan.. maka.. saya akan asingkan.. insyallah hujung bulan.. =)

shahjiehan said...

patut2...


alang2 ade senjata istimewa tu, di tambah pula dengan naluri kesenian,


saya rasa mmg patut =p

nora amila ghazali said...

sj: erk?? hurmmm *thinking..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service