Thursday, December 2, 2010

Ada persoalan ni.. tolong2!!!

assalamualaikum semua..
hihihi.. arinie nak citer apa erk???
uikkkk... kekurangan idea la... hhehehe..
macam mana nie.... hurmm... buka je blog...
huhhhh follower bertambah lagi... tq ya.. n no pun cantik..
234... waaa... aritue 123 kan2..??
hehhehee.. nora bosan la kat umah...
sorang2 plak tue... mak abah n adik2 pi kenduri...
yang sowang lagi spm.... arinie paper fizik...
hope bolehla jawab.. hihihi...

arinie buka blog macam besa la tengok dekat dashboard tue...
apa blogger2 dh post... ada yang wat GA ada yang join segment en ben...
hurmmm.... tapi nora sebenarnya ada persoalan...
orang kata kalau nak bagi orang selalu datang blog kita...
kena selalu wat entry... okeh yang nie nora setuju...
tapikan entry cm na yang korang nak????
informative or cerita2 tentang life???

ada orang kata gak kalau buat blog elok buat fan page???
perlu ker??? kadang2 nora terasa malu plak nak buat...
kenapa??? buat tak der sapa like????? uuuhhhh....
hurrrmmm...
bagi korang cam na nak bagi orang selalu masuk blog korang selain blogwalking????


15 comments:

IBU WAFIQ said...

bestnye dah ramai followers dia...hehe..tahniah..followers akak tak mo cakap la...sedey..

nora amila ghazali said...

tq... hehhehee...akak kena banyak buat promosi nie... hihihhihi...

My Little Diary said...

salam,
best kan followers bertambah, cuma hari2 kena fikirkan apa yg nak di update kat blog ni...

BlueberrY CheesE said...

hihihi. xtaula. depends. ader aura masing2 kot. nway, da banyak followers tuhh =p da 200 lebey. congrates!

zacky ~786~ said...

tahniah..~
buat la entry cmne pn nora.. hehe.. jnji best.. eh den nk curi banner yerpp huhu..

nora amila ghazali said...

little diary: hhehehe... betul tue little diary... hhihi... pening kepala dh berfikir...

blueberry: mybe kan ikut aura... hahahhaha... btw tq...

zacky: okeh2... hik3... nak curi banner...??? ambik lah... jangan mencuri... berdosa tau... hihihi

♥Ashue♥ said...

hi.. i pun baru je buka blog baru.. blog lama mcm more to personal life sgt.. so cm borink je, semua benda nk citer kat org..
hahaha..

entry yg best, mesti lah entry yg boleh relate ngan ramai org kan kan kan..

nora amila ghazali said...

hehehehe betul2...

Nash said...

eum, jgn pksa tulis entri klu takde idea, nnt tak syok nk blogging. hehe.

bt entri menarik, bw identiti sndiri. trafik dtg sndiri... :D

Entri panas: Alamak, makin panas topik ni!

nora amila ghazali said...

ooo... hhehehehe tq...

♥CIK SHA♥ said...

pembaca ni ade macam2 jenis..ade yg suke baca benda ilmiah..ade yang suke baca yang ngarut2..ade yg suke baca personal life orang..ade yg suke baca personal tought orang..ade yang suke baca yg gosip2..depends la kan..

tulis aje ape yg awak rase boleh share dgn orang..janji orang hepi baca..kite pun rase hepi..^_^

PiKOk said...

wah dah makin ramai ! bagus3..hehe

Cik Nora tulih je pe yg cik nora ghase nak tulih..akan ada org baca..kompem..ehehehe

aibaks said...

hehe... aibaks pun baru gak dalam dunia blogging ni.. tulis je pasal pe2 yang menarik kot..

nora said...

tak tau, cuz saya budak baru belajar =D

nora amila ghazali said...

hhihii... tq atas comment..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service