Sunday, December 5, 2010

Blog Baru (2010) Pilihan

assalamualaikum semua...
selamat pagi... hihihi...
arinie dalam nora duk blogwalking tadi...
terjumpa satu segment... ehhh segment ker??
hurmmm apa2 je la... ok segment nie tajuknya blog baru (2010) pilihan...

so syarat2 nak masuk segment nie senang jer...
tapi yang pasti blog korang kenala wujud tahun nie iaitu tahun 2010..
so blog nora nie memang dah termasuk atau memenuhi syaratla kan2??
so kalau korang nak join gak... boleh... klik sini...

okeh sekarang nak citer sikit pasal blog nora nie...
blog nora nie diwujudkan pada 3 november 2010...
hihihi... baru lagi kan????
so entry first nora ialah

Perkenalan n tips berkawan...

kalau nak jenguk baca entry first tue silala...
tapikan besala mula2 buat entry nie....
ada sedikit kekurangan la kan2??

hehehehhe... dalam dekat sebulan nora main blog nie...
korang nak tau tak header nora tue dah tukar 4 kali dah tukar...
hehhehehe.... bukan tak puas ati tapi bila nora bosan2..
nora bukak la photoscape n photoshop...
ha mulala create benda baru... hehehhe..
so dah tengok macam ok jer nora tukar la... hahhha..

hurrrmmm... dalam masa dekat sebulan nie gak...
nora rasa seronok sangat main blog nie..
kenapa???? tue atas tue follower nora dah banyak...
suka2... kenal2 ngan ramai orang n tengok banyak blog yang best2..
hurmmm tq erk my follower... hargai sangat..
tak lupa tq buat en ben ashaari.. hehhehe..
otai yang best banyak tolong yang newbie nie..
okehla takat nie jer... penatkan membaca?? hihi..
bye...

25 comments:

Qaseh dalia adelia said...

yes...seronok kan berblogging smpai pakwe pun di abaikan haha

Nur Edrina said...

good luck ! ;)

syAzAnA said...

alamak. xpenuhi kriteria lak. adei. huhu

zacky ~786~ said...

whoaa.~ btolx2 yerr baru..
keep it up nora.. ermm ..
btw: nice header laa.. baru psn td.. hehee.. ;)

zacky ~786~ said...

gud luck yerpp

Izamir Ridzwan said...

u have been tagged
http://izamirridzwan.blogspot.com/2010/12/blogwalking-dengan-blog-larian.html

nora amila ghazali said...

hhahaha... tq ya semua... hhehehhe...

luna said...

salam ziarah..Luna pun ade join gak ni..gudluck ek.. :)

Azman Roslan said...

terima kasih sebab join..

nora amila ghazali said...

luna: tq... gud luck tuk kamu gak...
azman: sama2...

KimiCnoL said...

Salam..goodluck k ;))..
JOM UNDI SAYA GROUP9,NO346 =)
"1.BlogBaruPilihanMalaysia2010??"

♫ AMALINA ♫ said...

Good luck akak untk BP 2010 .
Undi sy ehh . Nombor 74 .
Thanks akak . Sambil uh follow akak :)


http://budakmulutbesheng.blogspot.com/

nora amila ghazali said...

tq..

n u r u l f a r i h a said...

sedey xley join jgk coz blog wat taon lpas..
pape pon wish u besh of luck!!! :D

Matika Love said...

http://luahan-hati-matika.blogspot.com/2010/12/jangan-lupa-undi-nombor-61.html

.::: Princess MOMOY :::. said...

TAHNIAH tercalon di BPPM !
Salam perkenalan. Momoy datang support kawan-kawan
Support Momoy dari kumpulan 10 juga yer No. 382
MY RECENT POST : JAPAN MAID CAFE a.k.a Cosplay Restaurant

Jom VOTE di BBPM No. 382 !!

♥ nur ♥ said...

good luck dear..
undi nur kump 4, no.129
(=

kembatolo™ said...

semoga berjaya.
gud luck.
binnajah.
*ape lagi eh?* haha

nora amila ghazali said...

tq.. undi nora tau... hehehhe

ezy eizyanie said...

gud luck n all da best okeh

iLa SaHaR said...

menarik.. nice header..
bole la join contest buat header n banner kat blog aku plak...

gud luck

nora amila ghazali said...

huhhh.... ok2... insyaallah..

MiSzy DiaN said...

jalan2 tgk calon2 BPM 2010..
nati karang baru undi..
tahniah + semoga berjaya yaa..
:)

nora amila ghazali said...

tq ya...

chubby said...

taniah sb dah tercalon..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service