Monday, December 13, 2010

undi nora... no 11.... no 11... no 11... no11...


assalamualikum semua...
nora nak sangat2 minta tolong korang semua undi nora...
nora sangat2 perlukan sokongan korang untuk vote nora...
nora minta sangat korang dapat lapangkan masa undi mengundi blog nie..
kesudian korang amat2 nora hargai...
tolong ya...
n untuk memudahakan korang untuk vote kat nora...
cuba tengok banner kat atas tue...
ala macam gambar banner kat bawah nie...

korang klik jer banner kat atas tue... tak payah right klik...
just klik nanti dia akan masuk tab lain.. hehhehe....
tq zai ajar nora cam na nak memudahkan pengunjung blog nora...

ingat tau... undi no 11.... no 11... no 11..... no 11... no 11....
senang jer kan nak ingat...??
tq ya pada yang vote... sayang korang...

10 comments:

.::: Princess MOMOY :::. said...

Good luck dear!
Vote Momoy juga yer No. 382 --- pilihan 10
Undi No. 382 buka sekarang!!

nora amila ghazali said...

ok2.. dah vote la.. hheheh... gud luck..

Ujang9897 said...

gd luck ek

nora amila ghazali said...

tq..

Rozuan Ismail said...

ok!!kawan punya pasal kan..hehe

nora amila ghazali said...

tq..

Syat0za said...

yang "zai" tu, bagi la link blog zai ni..huhu

nora amila ghazali said...

aduh2.. sowi2... lupa nak link tadi.. dh buka dh blog zai... lupa nak masukkan maafya,,

haszuraidah ishak said...

me dah vote..good luck dear..

Jom skodeng :Mengenai CPC, CPM, BE & ME Nuffnang

nora amila ghazali said...

tq,,..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service