Monday, December 13, 2010

"foto posing raya" contest


assalamualaikum semua..
haa.... nora nak masuk contest lagi,..
baru ternampak contest nie tadi masa blogwalking...
hehhehehe... so contest dia mudah jer...
kena masukkan gambar hari raya kita...
tak kira la raya aidilfitri atau aidiladha..
ha bawah nie banner dia...

huhhhh... nora pun godek2 gambar2 hari raya aidilfitri nora yang baru2 nie...
raya ritue nora pakai red colour.. hehee
so korang nak tengok tak gambar kami2 berposing...
kami2.?? mesti pelik kan..
hik3... nie gambar nora, adik2 n sepupu2 nora...
tak mo cakap banyak meh tengok kat bawah nie...

ha... nie la gambar nora n mereka2 berposing..
amacam??? ok tak?? hik3..
gambar nie nora ada edit2 cijkit..
nak bagi gambar nie nampak classic sikit...
classic ker??? hahaha...bolehla kan...
ha mesti tertanya gambar nie semua ada latar van hospital..
kenapa??? hik3.. nie la pengalaman first kami semua beraya kat hospital..
wan nora sakit masa nie.... raya ketiga dia terus meninggalkan kami semua...
memang sedih la... tapi takat tue ja masa dia dengan kami..
kena la redha menghadapinya... hurm..
kalau korang nak tau lagi wan nora duk kat hospital selama lapan hari tau...
lapan hari kot....!! buka puasa kat situ... raya pun kat situ..
nora n family memang siang malam berulang alik...
memang satu pengalaman yang tak mungkin kami semua lupakan..
hurrrmmm... dah2 sedihla plak... waaaa... hurmm...
moga roh wan nora dicucuri rahmat n ditempatkan bersama orang2 yang beriman..
amin....

ok done.. harap2 diterima la erk.. walaupun baru antar hari nie.. heheheh..
kalau ada yang nak join...
ha meh klik sini..

walaupun lambat nak tag orang gak...
ha meh tengok bawak nie... sapa yang kena...


tarikh tutup: 13 dec 2010

p/s: kawan2 tolong ya undi nora... no 11... no 11... no 11... no 11..... nak undi??
ha click banner kat atas erk.. heehe

5 comments:

Nurul Bahiah said...

hye nora...same2 kita ziarah m'ziarahi blog ye...nurul da vote nora...gud luck ye!!

nora amila ghazali said...

tq... sangat menghargai,,

aReTikZ said...

Semoga rohnya dicucuri rahmat.. kita yang hidup meneruskan kehidupan agar lebih baik.. :D
InsyaAllah akan undi..

BPM : Pilihan 4 No 153

nora amila ghazali said...

amin,... ok2..

cikida said...

huhu,,awk,,sory,,sy x smpt join..ape2 pon,,takziah ye,,sbr k..n gud luck jgk tok bpm ! caiyok2 !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service