Saturday, December 4, 2010

Tukar header lagi...


assalamualaikum semua...
hahahahha... bila tak der kerja mula la nak explore benda...
then ha... buat header baru lagi... huhhh...
memang tak der kerja betulll...
mula2 main blog nora guna header kat bawah nie..

ok ark??? hurmmm... lepas tue tetiba jemu tengok header nie...
then nora tukar lagi.... ha meh tengok kat bawah nie...

huhhh... yang nie nora suka heheehhe...
tapi selepas ada yang cakap something kat nora pasal header nie..
nora tukar lagi... ha meh tengok yang bawah nie..

ha yang nie... yang nie nora mula belajar cara nak wat transparent..
so lepas pikir2 cam na nak atur gambar2 then jadila header nie... hahhaa
then arinie... tetiba rasa nak men photoshop... hihihi
jadila header baru lagi hahhhaha...
ha meh tengok yang kat bawah nie....

my new header...
ok ark???
so any comment???
yang mana korang suka???

21 comments:

MIZZNISS said...

rajinnye nora..huhu...boleh amik order da ni...hehe

PiKOk said...

Pikok pun slalu tuka2 header...
tak penah puas ati..hehehehe

nora amila ghazali said...

mizzniss: hahhaha... order... huhh.. tak la reatif sangat... lagipun budak baru belajar... hihihihi..

pikok: ya ka?? nora bukan tak puas ati saja ja tukar... dh belajar something new.. hehehehe

Ainiaa♥ said...

heee ainia suka yg latestt !

akmalhilmi said...

bru sbln??
rmi follower
great :)

nora amila ghazali said...

aina: ya a... hehhee... budak baru belajar.... kena la ada perkembangan kan??

akmalhilmi: hihihi.. tak caya ka?? ala ni sebab en ben la... segmen2 dia memang berguna... hihihi

eiysya zasya's said...

saya guna default header je..kih3~

btw, u guna photoshop eh buat header tu?

efyna.pinkladies said...

rajin nye buat header. i baru je pakai 2 header termasuk yg skrg ni. hehe. nice. :)

Tilam said...

yang k2 lg cntik kot

nora amila ghazali said...

eisya: 2 kat atas tue, photoscape... dua yg bawah photoshop.. hhehehe

eyna: hehhehe ikut mood... arinie mood baik...

tilam: hheheeehe ye ker..?? nora suka gak tapi tu la der org tengur aritue... dh malu nak guna..

Sepi tanpa mimpi said...

yang no dua tu rasanya paling cantik :)

Ajie Mohd Tahir said...

comel!hehe

nora amila ghazali said...

waa... banyak yang vote no 2... hihihi... tq!!

ajie: hhahaha tq..

gaung said...

wahh rajin jugerk nora nie..kami lgsung xreti nk buat..hahaha.

nora amila ghazali said...

hihihi... nak kami tolong??

Ajie Mohd Tahir said...

k nora.ade awrd,hehehe
http://redspyder128.blogspot.com/2010/12/this-award-goes-to.html

gaung said...

terima kasih kak nora..:)
kami akan buat juga satu hari 6t..kalu xjadi bru kami minx tolong.hehe

Di@n@ said...

wow terer adObe rpnyer!nice laa header 2...=)

nora amila ghazali said...

tak la terer sangat... baru duk explore... heheehhe

Syat0za said...

yeahh! lawa :)

nora amila ghazali said...

hohoho... tq...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service