Monday, December 13, 2010

perrrrgggghhh ayat!!

assalamualaikum semua..
hoho... malam nie nora nak buat entry first mengenai peraan nora..
addduuuuhhhh.... nak kata tak puas ati ada la jugak...
ala relax la bro... tak der salah pun...
orang lain tak bising pun...
ko pehal... agak2 la... besa la... kalau kita nak voting orang...

nora bukan nak marah tapikan tindakan dia... ayat dia...
perrrrrgggghhhh bikin panas sebentar...
nak tengur pun wat la ayat elok2 cikit....
orang lain boleh terima la... aduhhh.... jangan la buat orang lain panas...
nora malas nak masuk campur...
tapi bila baca ayat dia... aduhhhh....
agak2 la... kita semua manusia... manusia kan mesti akan buat salah..
jangan la tengur macam tue... tengurla baik2... asanya lebih berhemah...

kita kan ada tatasusila... kalau tak suka..
cakap elok2... orang tak la panas sangat....
nie ayat... aduhhh....

maaf la nora tak merujuk sapa2.. kalau terasa maaf la...
nora tak sebut nama... harap kamu jangan la buat ayat macam tue...
tengur baik2... kitaorang budak baru... tengurla baik2... hurmmm
maaf ya...

mood: menyampah!!

p/s: pada sapa2 yang belum undi nora... tolong ya... hihihi... no 11.... no 11...

23 comments:

jimmy jimboo said...

sorry nora sorry

jimmy bikin nora panas :(

nora amila ghazali said...

eh2,.. nora tak rujuk kat jimmy la... ish3... jimmy nie... aduhhh... ala buat2 tak paham boleh... jimmy tau nora panas ngan sapa.. hurmmm sabar erk... nora tau pe masaalahnya... nora baca setiap kali post cuma nora tak taip jer tadi... kalau tak memang panas lagi la... hik3... 0-0

jimmy jimboo said...

pelik la . nape la nk cari pasal . jimmy rase blog jimmy xde la fofular mane . tapi gaye dye cm xpuas ati je . awal2 lg jimmy dh minx maap . nora ade cadangan x kt mne nk ping blog slain KAWAN BLOGGER . td time jimmy nk post entry jimmy punn dh xbetuii .. 1st time nk ping .

nora amila ghazali said...

ala ping la kat innit, tak pun geng blogger,n per lagi tah... click la kat fb byak group open kat sana..

jimmy jimboo said...

tengs nora for the info . hehe :)

dh dh cool down nora , jgn panas2 lg tau . hehe

nasib bek nora x komen skali . hehe..

good good luahkan kt blog jee.. baik btl .. ^.^

nora amila ghazali said...

malas nak komen.. takut jadi benda lain plak.. kalau dia baca pun lantak la... nora tak kacau dia pun... nora hanya luahkan apa nora rasa... nora dh ok la... hurmmm... malas nak pnjang2.. hihi

BlueberrY CheesE said...

jangan panas2 dear =))
stay cool ye.
memg ad certain org cm2
sbr ye
take care!

iLa SaHaR said...

sabaQ ye.....

HaNTwO said...

huhuhuhu sabar jela cik nora...

Magrib said...

saba2.. line panas nie.. relax kayh..
jgn mara2.. kalo tngh berdiri, duduk.. kalo duduk, kena baring.. kalo baring??? tidur la.. hehe.. da.. g amek wuduk..


anyway.. da undi... 11... erm.. blog anda menarik dan follow anda..

jimmy jimboo said...

cik nora sabar ekk .. ehehe

^.~

nora amila ghazali said...

hahhahha... dh ok la.. luah perasaan jer... tak der pa pe la..

taufiq helios said...

nora : fiq tawu sape..kah kah kah..ilek ar..budak tak matang mg perangai cmtuh...org jenis cmtuh cilikan je mulut dia..haha..tetiba nk bagi nora berapi balik kan..ilek ar...fiq rasa semua blogger baru rasa tempiasnyer bila dah jadik camni...siyes dah malas nk berkempen...ape hadap sangat nak menang??haha...tetiba je kan...chill ok dear :D

jimmy : not totally ur fault dear...xyah nk rasa besalah teruk2 sgt..trus je ping entry jimmy kt kawan blogger tu

nora amila ghazali said...

hahahahaha... betul tu taufiq.. nora pun dh malas nak kempen2 lagi.. hurmm... tue arr relax jer... bkan nak menang sangat.. tapi memang terasa giler2 la.. hurmm... skrg nora dh malas nak ping2.. memang terasa sangat2..

jimmy jimboo said...

eh kt sini dh mcm pesbuk dh kann , main balas balas komen .. hehe ..

nora amila ghazali said...

hahahahha... besa la tuh..

Hanif said...

Jangan layan Nora...aku tengah marah ni... Tadi baca blog azamiirridin ...panas aku baca. Bila sesorang itu ingat dia dah otai...takkan ada kemajuan...

saya said...

sentap-menyentap biasa dalam dunia blog. chill ya... :)

Ujang9897 said...

bongok kot org tue...blogger baru lama sama jer..sengal..

nazirulhazwan~ said...

sape bikin panas ni??meh bgtau aku, bia aku tampar sket, otai sgt ker??

Cik Cici said...

chill nora.ayat org mmg pedas menyengat.tu kita xdapat nak buad ape.u rilex je.kalau u rilex je dya akan malu sendirik nnt.sbb dya yg lebey2

Fxysche Nas said...

rase mcm nk bace ayt2 yg pns tu
tp nnt nas pon ikut same pns..huhu
yg penting...org mcm tu
xyh pedulikn..xkan maju punye kalau berperangai sebegitu...
sbr ye cik Nora =)

nora amila ghazali said...

hahahaha... tq semua... ala nora dah ok la... hurmmm biarla... tak lama tue... hhahahhaa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service