Sunday, December 12, 2010

Kempen BLOG PILIHAN MALAYSIA bersama BEN ASHAARI



assalamualaikum semua...
ha.... en ben ashaari buat segment lagi...
kali nie dia nak tolong kami2 yang baru2 nie...
yang terpilih dalan blog baru (2010) pilihan...
ha... so nora pun join la.... penat dh jalan2... promote2... hehhehe
so semua... tolong ya undi nora... hehehehe


Kenapa anda sertai contest ini BLOG PILIHAN MALAYSIA ?
hurmmm... sebab apa nora join???
sebab nora rasa melalui contest nie nora dapat mempromosikan blog nora nie...
blog nora nie kan baru lagi... hiihihi... so melalui contest nie...
dapatla nora berkenalan ngan blogger2 yang lain... ya la nora kan baru belajar..
bila banyak kenalan nie... bolehla nora tengok2 cara penulisan yang macam2... kan2..??
bila dah tengok semua bolehla nora perbaiki apa yang salah kan2??
belajar macam mana nak jadi blogger yang best macam en ben ashaari...
so korang2 tengurla nora erk kalau ada apa yang tak sedap mata memandang ya...

Kenapa anda rasa anda layak diundi ?

kenapa??? sebab bila ramai yang mengundi...
maknanya ramai yang suka blog nora nie... ramai yang dapat terima kewujudan blog nie...
dengan itu... bertambah la semangat nora nak berblog nie... hehhe
biasala macam orang2 yang popular la... lagi ramai yang sokong...
lagi bersemangatla dia untuk teruskan apa yang dia buat kan2??
so kalau korang rasa blog nora nie best... tolong ya... undi nora... no 11... ok??

Ceritakan serba sedikit latar belakang blog anda

latar belakang blog nora?? hurmmm simple jer...
apa nora rasa best nak citer.. nora akan buat entry...
so nora harap korang pun suka... suka tak???
hhehehehe.. kalau tak suka cakap ya... dalam blog nora nie ada kisah peribadi nora...
gambar2... petua2... hihihiihi... nora harap korang semua suka la blog nora nie ya..
hehehe..

ok2.. dah2... so apa lagi... undila nora ya... hhihiihihi..


tolong ya... undian korang semua amat nora hargai....

p/s: kalau ada lagi yang nak join... klik sini...

2 comments:

zacky ~786~ said...

wahh ..
nora smoga berjaya ..!! :D

nora amila ghazali said...

tq... undi tau..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service