Monday, December 6, 2010

Mari blogwalking di blog larian


assalamualaikum semua...
harinie bukak blog... huhhh kena tag oleh izamir..
waaaa.... ada cara baru untuk buat blogwalking...
korang dah tahu ker?? ada lagi kan yang tak tau...
so meh baca sini... nora pun nak join gak nie...
dengan cara nie senang nak blogwalking...
hah meh tengok bawah nie bannernya...



kalau korang nak join gak... klik sini...
mesti korang pelik kan cam na nora kata senang nak blogwalking???
ha... bila korang join segmen nie... insyaallah blog korang akan masuk list kat blog larian...
n sangat2 mudah nak blogwalking....
ha macam gambar kat bawah nie...

korang leh tengok semua senarai nie kat sini....
just klik nama blog2 yang tersenarai untuk blogwalking...
senang kan???

then kena lengkapkan slogan...

saya suka berblogwalking kerana dengan blogwalking saya dapat mengenali ramai kawan dan dapat berkongsi info dengan blogger2 lain, disamping dapat menambah trafic blog saya..

okeh done... hehehehe
korang2 meh lain join ramai2...
boleh tambah kawan tambah trafic...
best kan2??? hehhehe

tiba masa nak tag orang plak...
mari kita tengok sapa yang kena... hhihihihi...
1. zai

okeh... korang2 yang lain2 pun boleh join gak... hehehehe... jemput ramai2...

3 comments:

Syat0za said...

Bzzzttt, eheh :D thanks kak ^_^ afiqbukhari pun ade tag zai sal ni..huhu
xpe2 ^_^
nnti zai buat ye..

nora amila ghazali said...

okey... hhehehe

Kang Bejo said...

Nice post, this will helping. Thx

~blogwalker here~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service