Tuesday, February 1, 2011

Aku nak ramai follower!!!

assalamualaikum semua...
follower??? sapa tak nak follower???
mesti semua blogger nak ada follower kan...
lagi ramai follower lagi suka...
kalau tak suka tak kan la ada yang nak bagi award kat 100 follower, 200 follower dan lain2...

follower adalah peransang bagi semua orang kan2??
hurmmm... nora juga macam tue....
bila tengok bilangan follower bertambah.. rasa suka sangat...
pastu terfikir... hurmmm cam na nak tarik mereka masuk lepas follow...

so kena fikir entry apa yang patut kita taip kan2??
mesti semua terfikir macam nora kan???
macam dulu nora pun macam newbie2 nie... asal follow jer nak orang follow balik..
lumrah hidup la kan...?? tapi sekarang asa macam dah2 stop it...

tak payah nak paksa orang follow kita kalau diaorang tak suka...
kalau banyak follower pun tak semestinya nak masuk kan???
biar mereka follow dengan senang ati... sebab suka masuk sini...
bila ati rela nora tak publish entry pun diaorang akan masuk juga kan??

so kat sini nora nak ucapkan terima kasih banyak2 sebab jagi follower nora...
dan banyak2 terima kasih pada yang selalu masuk dan tinggal komen..
waaaahhh appreciate sangat walaupun cakap nice info... cantiknya...
jalan sini... huhhhh... tq erk...

tiba2 terasa nak buat GA atau contest...
ada sapa2 nak join tak????

16 comments:

Rozuan Ismail said...

kualiti satu blog bukan sebab follower dia ramai..tapi,kalau fllower ramai,satu bonus la.

Nour Akmal said...
This comment has been removed by the author.
nub said...

waaa... hebat laa.. heee =)

buat2, hehhe

Ujang9897 said...

dtg bg peransang...dah POLO pun..hehe..

dari sahabat blogger

caiyok2

En iLham said...

saya dengan senang hati jadi follower untuk blog awak yang cantik molek ni..keep updating ya

FaRa HanNaH said...

buat la..mesti rmai yg nak join nanti :)

nora amila ghazali said...

@Rozuan Ismail
yup betul tue... hehehe

nora amila ghazali said...

@Nour Akmal
setuju... tapi bila ramai follower nie... kalau publish mesti nampak dashboard potensi untuk masuk dan baca sangat tinggi.. kan2?? hehehe

nora amila ghazali said...

@nub
hehehe insyaallah akan datang... dalam perancangan..

nora amila ghazali said...

@Ujang9897
waaaa tq.. eh ujang erk... ada baca kat blog en ben ashaari..

nora amila ghazali said...

@En iLham
oh tq... okeh...

nora amila ghazali said...

@FaRa HanNaH
ok2...

AIMAN said...

buat2.. setuju ja. pastu bg hadiah bes2 :P

nora amila ghazali said...

@AIMAN
hihihi.... tengokla nnt pe yg mmpu...

Syat0za said...

zai nak join! :D

nora amila ghazali said...

@Syat0za
ye ker??? insyaallah akan datang...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service