Sunday, February 6, 2011

Bila blogger perlis berkumpul..


assalamualaikum semua...
nie first time nora join gathering bersama - sama blogger..
memang best walaupun sikit ja yang datang... besala ramai yang tak balik lagi..
ada yang ada hal... hurmm tak pe2 nanti abg teror or cik GKSB buat join la yer...
hehhehe... okeh jom la tengok gambar ja...
gambar2 nie nora ambik dari abg teror jer... kamera wat hal la... sedih.. =(

ni antara blogger yang datang... kebanyakkan memang dari perlis...
cik GKSB ja paling jauh... dari alor star... hehhehe...

ha... tue kat hujung tue, baju hijau tue... uncle... tengah bagi mukadimah...
banyak juga la dia bagi infomasi pada kami blogger2 baru nie...
tq uncle...

ha nie la muka2 yang hadir perjumpaan kali nie...
walaupun tak ramai tapi okla... kira ada juga kan...
so tak sia2la program yang abg teror buat kan2...??
bukan senang nak kumpulkan orang yang kita tak kenal...

okeh la... nak berkenalan dengan diorang tak???
nak.. ha jom tengok kat bawah ni senarai blogger yang hadir...


~ SELAMAT BERKENALAN ~

nak tengok banyak gambar lagi klik sini dan sana..

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
kalau nak masuk link apa2 dalam blog nie... just klik ja... akan jadi new tab... =)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

8 comments:

AIMAN said...

besnya gather2..

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

nice to meet u nora

=)

nora amila ghazali said...

@AIMAN
betul2... hik3...

@GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr
nice to meet u too... =)

Nia Ridzwan said...

huhu,
xbleh p kelmarin :(

nora amila ghazali said...

@Nia Ridzwan
duk tggu gak gatkan nk dtg...

zaty luvlianncezzz said...

aiii kak nora,,,beshhh kn kemarin...suke sgt

Nur Edrina said...

bestttt ! hope, nanti ada lagi .. kan3 ...? :)

nora amila ghazali said...

@zaty luvlianncezzz
betul2... suka juga... walaupun tak ramai...

@Nur Edrina
ohhh semestinya... kalau tak ramai2 kita2 pun boleh... hihihihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service