Monday, February 14, 2011

sakitnya badan tidur atas lantai... =(

assalamulaikum semua...
hurmmm.. arinie mood tak baper nak best sangat....
tapikan bila cakap semalam tidur atas lantai...
jangan ada yang salah paham erk...
sat gi kang korang gat apa plak... eeh jangan2...

tapikan arinie... habis satu badan sakit2..
bukan segaja tidur atas lantai tue tapikan sebab bila tidur atas tilam, tidur tak kejap...
maksudnya sat2 jaga... aduhh sabar je la...
memang stress gila la semalam...

dah la kelas mula kul 8.00 pagi..
memang tambah stress lagila...
dengan nak bangun awal lagi... nora bangun then gi minum air segala...
still tak leh tidur... alih pi la macam mana pun... hurmmm sama ja...

hurmm last2... ha ambik kau tidur ja la atas lantai tue,,,
pagi nie padan muka.. sakit badan2...
aduhh... hurmmm tak kejap tidur nie kenapa erk??

banyak kali dah alami...
sebab banyak masaalah ka???
or sebab runsingkan sesuatu...tah la....
ada sapa2 boleh bantu???

p/s: korang2 contest tue still ada lagi tau... jom la join.... mybe ramai yang tak tau kewujudannya diblog nora... meh2... meriahkan contest tue na.... nak join, jom klik sini....
kalau ramai join... ada hadiah tambahan... tapi tak pasti apa... hehehehe..

5 comments:

Rozuan Ismail said...

kalau wan,suka tidur atas lantai,,sejuk..tapi sakit badan lah..huhu

nora amila ghazali said...

@Rozuan Ismail
mmg la... tapi sakit kowt badan nie... lagipun pompuan tak elok tidur atas lantai... tapi nak buat cm na... terpaksa... =(

munet said...

rindu munet sampai lena x kejap??

AIMAN said...

bes owww lantai.. sejok.. tapi memang sakit belakang la. heh

nora amila ghazali said...

@munet
hehhehh,, ye la tuh cik munet..

@AIMAN
best2 tue mmg best... tapi ada side effect... tue yang tak best... hik3..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service