Sunday, February 20, 2011

Terharu blogger utagha mai perlis

assalamualaikum semua..
aritue kan nora ada post ada mini gathering kat alor star...
so pada tarikh yang ditetapkan berlansunglah mini gathering tue...
tapikan.....

huhhh.. nora rancang nak gi jumpa depa kat sana...
lepas abis tournament chess...
pagi tue bangunla awal2 pagi kan... semangat nie...
nak pi lawan chess... tapikan yang panasnya.... tournament tue ditunda!!!!

eeeeiiii begang betul... dah la tak gitau... aduhh bengang betulll..
sampai asa dah decide nak gi alor star tapi kesian plak kat member..
okeh fine... sabar jer... terus gi kat padang bola jaring tengok member main...

pastu tengah ari tue keluar jap ngan member sekolah...
teman dia pi makan jap... then dia antar nora balik uitm...
kesian kat dia... sowi ya my friend... nora sibuk...
tak dapat teman kamu...

ha... 2.30 tue dah der terlopong kat tempat tournament tue...
so sesi pendaftaran la... nak tau apa jadi..????
tetiba ja cakap depa nak 2 orang peserta ja... ha?????
eeeeiiiiii bikin panas ja.... aritue mintak empat... aduhhhh....

memang sangat marah la... tapi nasib iman masih ada..
then dapat call dari kak ira cakap nak datang perlis... mau pergi dewan 2020..
pastu nak gi lepak kuala perlis...
nak ajak nora sekali.... nora pun fikir2 dari duk panas ngan pihak penganjur tue...
baik ikut diaorang ja.. then tunggu la kak ira n kak shida datang...

pastu terus gerak ke kuala perlis...
dengan ati yang memang sakit ati... tapi terubat sebab leh jumpa geng blogger utagha gak..
tq ya semua...
kami makan2 sikit kat kedai tepi pantai tue... huhhh... tak sedap...
kenapa erk.. entahla selalu sedap jer... dan mahal plak... eeeiiii

panas lagi... aduhhhh.....
pas makan tue gi la tangkap gambar cikit... tengah2 panas walaupun dh dekat pukul 6..
meh usha sikit....

nie masa ngah tunggu cik gksb n onie...

ha... dah cukup
semua pompuan okeh... nak berkenalan????
meh klik nama depa...


7 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

camtu rupanya.....

ish2..terok betoi depa tu..

kalo GK rasanya dah mengamuk pa kat situ..

nora amila ghazali said...

@GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr
eh??? tu la... mmg menbara gak la...

efyna.pinkladies said...

erk?? saye kat utara gak.. iskk~

nora amila ghazali said...

@efyna.pinkladies
utara gak eh??? dh join blogger utagha???

nora amila ghazali said...

@efyna.pinkladies
utara gak eh??? dh join blogger utagha???

~cik shanashaida~ said...

weee..jumpe g sorang blogger utara..

nora amila ghazali said...

@~cik shanashaida~
weeeeee... hehehe slm prknaln..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service