Monday, February 21, 2011

update:Contest Mereng2 ituakuamel.blogspot.com

assalamualaikum semua..
ada sapa2 lagi yang tak tau ka???
blog nora nie ada wat contest... dan sekarang still lagi berjalan..

so meh la ramai2 join... insyaallah kalau ramai boleh nora tolong topup sikit...
alaaaa senang ja nak join.... korang just copy cerita tentang cik GKSB tue...
then minta tolong follower korang komen2 kat situ...
tak kisah komen cam na pun... janji sapa paling banyak komen...

dia la pemenang... senang jer kan???
so apa tunggu lagi meh la join.. hadiah dia best gak...
buah tangan dari lubnan...
tak nak ker????

jom la join... huhhh
hehehhe... ala...
tak susah pun.... nora tak minta korang buat apa2 pun..
copy and paste jer.... jom2.. meh la meriahkan contest nie....

berminat??? klik sini na...

2 comments:

Novelgurl said...

salam..cmne tu?

nora amila ghazali said...

@Novelgurl
buat entry n copy paste cerita yang nora dah buat.. then post kat blog kamu... nnti pemenang akan dipilih berdasarkan komen yang paling banyak...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service