Thursday, February 3, 2011

Perhimpunan Blogger-Blogger Perlis 2011

Assalamualaikum semua..
aritue nora ada cakap pasal mini gathering kat alor star..
arinie tau pukul 2... tapi nora tak dapat nak join la...
tapi ada satu lagi mini gathering...
haaa... ni untuk blogger yang duduk dan yang tinggal berdekatan ngan perlis...
ha... nak tau lebih lanjut... meh tengok kat bawah nie... bannernya...

ads

ha.... hari sabtu nie....
so pada blogger yang berdekatan jom la...
yang nie confirm nora boleh datang...
tapi kalau tak ada aral melintang la...
hihihi... so pada anda2 yang boleh datang..
klik sini... untuk pra pendaftaran dan mengesahkan kedatangan anda...

~ JOM MERIAHKAN AKTIVI ~

10 comments:

Nia Ridzwan said...

nak p~
tapi malu, orang tak kenai pon blog nia. kehkeh :P

nora amila ghazali said...

@Nia Ridzwan
ala... nak malu per.. kak nora pun bukannya kenal sapa2... jom kita gi berdua... hahaaha

AIMAN said...

jumpa lagi geng di sini =)
blogger utara

nora amila ghazali said...

@AIMAN
hehehehe... salam perkenalan..

ciK waNi said...

waa,..
nk g..
tp x da transport..
huhuhuu..
dh dkt dh..
mmg dh ddk kg wai k.perlis

nub said...

wahaha! geng utagha!

momochan said...

alaaa xleh p lg..Ahad ni bru balik perlis.sobsob

nora amila ghazali said...

@ciK waNi
kpg wai????? jom gi ngn nora.. nak??
nora duk kuala perlis..

@nub
ya saya!!!!

@momochan
ala..... balik la awal cikit... hihhihi

Nur Edrina said...

salam . Hyep kak nora . Fina nieyh . Kenal x ? Hehe (^^,)

http://edrina-dafinites94.blogspot.com

nora amila ghazali said...

@Nur Edrina
hai... kawan baru mesti kenal.. nama mybe tak baper nak ingat.. hehehhe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service