Monday, February 21, 2011

Perlu ker wat verify nie???


assalamualaikum semua...
letih la baru balik dari kelas...
mata dah kuyu dah nie... ha entry nie nora wat nak tanya pendapat korang...
nora pun tak pasti akan kesahihan benda nie... so meh baca status nie dulu...


dah banyak tau nora dapat...
nie bawah nie satu lagi... so ada la jugak perasaan takut tue...

so nora pun try la klik dia punya link....
terus masuk link verification... macam kat bawah nie...


so nak wat cm na erk??? betul ker???
or saja ja.... hurmmm... apa pendapat korang???
tolong2... perlu ker buat??

3 comments:

efyna.pinkladies said...

jangan caya sangat. spam je ni kot..

gaung said...

itu lah..kami pom takot la jugak sebb contct ramai dalam fb..tapi belum fb suruh verify macam nie.

nora amila ghazali said...

@efyna.pinkladies
erk??? tu la takut gak... kang tetiba tak der account dah.. naya kowt..

@gaung
tue la.. cm na nie..??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service