Friday, March 25, 2011

Ghatering KBU: nak jemput orang utagha mai meriahkan majlis nie..


assalamualaikum semua...
mai cinie meh... cuba tengok banner bawah nie..

banner

ha baca dah???
banner nie nora dah edit lama dah...
dah duk berkelip lama dah kat tepi tue...
jangan kata ampa tak perasan na.... kalau tak perasan nora tak tau la nak kata..
hehehhehe....

so entry nie cheq nak ajak ampa lagi la nie...
meh cnie meh... meriahkan majlis nie...

yang terbaru kalau ampa nak tau kami nak jemput anak yatim..
so esok memang sampaila anak yatim tu insyaallah..
nora memang sangat teruja nak gi nie...
tapi hurmmmm... mak nora asyik duk ulang ayat yang sama ja..
lain kali tak payah la gi jauh2....

tapi nora tak gi sowang... nora gi ngan geng kbu..
nora kenai... nora dah siap jumpa dah..
abah ok ja... hurmmmm... nie yang asa tak bapa nak best...
tapi tak per la... sekali nie ja kot cik gi ghatering paling jauh...
so kena pi enjoy habis2 hahhahaah,,,

so memang macam2 la preparation kami...
dengan ajk dan aturaca majlis segala...
setakat la... memang line clear... insyaallah esok semua berjalan lancar...


ha nie banner untuk ghatering nie...
cantik tak??? haaaa nie hasil kerja salah sorang dri kami...
memang semua ada bakat tersendiri...
so ini diantaranya... tq pada designer yang cun tue na...

hampa nak tengok lagi hasil tangan budak kbu????
banyak ampa tau tak...
depa nie memang sangat kretive tau....
meh tengok bawah nie..


nie baju kami semua.... seminggu ja siap.... hoho..
comei kot.... depa yang dah dapat duk tayang kat wall kbu...
sedih cheq sebab salah sowang yang tak dapat lagi...

pastu depa nie keluarkan idea lagi..
idea apa???
meh usha gambar nie....

apa tue?????
tak tau??? tue adala stiker kenderaan...
depa nie memang banyak sangat idea kowt... semua depa nak buat...
yang nie pun comei gak... memang icon kat baju tue digunakan sepenuhnya...
nampak gambar comei tue??? memang nak jadi logo kbu yang baru kot..
hahahahaha

pastu kan....
ada lagi yang depa nie keluarkan idea...
idea apa plak????


ha nampak tak tue?????? itu adalah kad identiti ataupun registed sebangai ahli kbu weeehhh..
kami ada kad pengenalan baru wwooooohhh...
siap ngan logo negeri wehhhh...
memang semangat gila la budak2 nie... semua nie muncul sebab ghatering...
depa nie memang TERBAIKLAH!!!!!

tapi ampa ada tengok sebelum majlis ghatering nie diatur????
apa???? hahahahaha....

tempat lepak paling best!!!

ha nampak tue????
nie banner untuk setiap ahli kbu wehhhh....
sebelum tue pun dah aktive tue....
hahahaha

okelah cukup bab kretiviti depa...
la nie cheq nak ajak ampa mai juga na...



nampak nie dah siap banner dah.. esok nak gantung kowt...
memang kreative depa nie...
so jommmmmmmmmmmm... ramai2 meriahkan majlis.....

tapikan ada satu lagi.... gift untuk sok...
ampa na tau apa???


nampak atas tue????
button kbu untuk sapa yang pi..
walawehhhh suka2..... so sapa nak?????
ha jom meriahkan suasana na... jom2...
apa apa contact cik GKSB na....
seperti banner yang berkelip2 diatas...
daaaaa.... JUMPA ESOK!!!!

oppppsss satu lagi... senarai insan2 yang confirm hadir...

1. GKSB www.nurrcahaya.blogspot.com
2. Pakcu Sofi http://gardeniaboys.blogspot.com/
3. Syakira Yaakub http://kierasakura.blogspot.com/
4. Adish Shida http://cahayanurqasih.blogspot.com/
5. Nurul Aifaa http://efashi.blogspot.com/
6. Yuyu Zulaikha http://kupukupukecik.blogspot.com/
7. Hajar Rasdi www.bdkkck.blogspot.com
8. Ady Soleh Ahmad www.adybudika.com
9. Izamir Ridhwan www.izamirridzwan.com
10. Oshin www.oshinlove.blogspot.com
11. Daus Spartanz http://perrydaus90.blogspot.com/
12. Syukri Hasshan http://sipootcomel.blogspot.com/
13. Cik Ciput http://ceriteracikciput.blogspot.com/
14. Noor Badriah http://akudieya.blogspot.com/
15. Mikro Kokus http://syukri0235.blogspot.com/
16. Eva Natasha Isma http://evalovevo.blogspot.com/
17. Nur Syaliza http://liyzaisakuro.blogspot.com/
18. Nora Amila Ghazali http://noraamila.blogspot.com/
19. Ana Syanaz http://nana4one.blogspot.com/
20. Cik Zai Penang http://storymoryluahanku.blogspot.com/
21. Abdul Hadi Bin Saaidin http://hadiee07.blogspot.com/
22. Onie Iyoko http://letopkeypad.blogspot.com/
23. Cahaya Wany http://chayapengawal.blogspot.com/
24. Erika http://tomatokering.blogspot.com/
25. Tatia Bulat http://tshirtungu.blogspot.com/
26. Nur Amalina http://aremelyna.blogspot.com/
27. Hamizah Dali http://www.micahonly.blogspot.com/
28. Cikali Xerzes http://cikali.blogspot.com/
29. Nadh Zher Ee http://frameandlenses.blogspot.com/
30. Muhd Fadil http://penyuagar.blogspot.com/
31. Encik Angah http://angahshark.blogspot.com/
32. Nadzli Azlan http://afrospexs.blogspot.com/
33. Ezmaliza Ezrik http://ezmaliza.blogspot.com/
34. Khairul Amilin Zakaria http://ituakuamel.blogspot.com/

credit to: Pakcu Sofi

8 comments:

♥yaya budak suka embun♥ said...

tu dia...ni buat cek jeles nih T_________T

si ngokngek said...

waa..jelous2..dh lar semuanya comey2...

Budak Kampung said...

bju dh bli...tp esok xbleh join la pulak~huh ruginyaaa=(

nora amila ghazali said...

jgn jelous2.. tak baik untuk kesihtan... heheh

nora amila ghazali said...

Ala tak pa2... next akan ada lagi..

hadiee said...

catering ka gathering. woha~ peace no killing :D

*47!k@# said...

jemput baca http://snasatieka.blogspot.com/2011/03/bengang-bile-sume-post-entri-yg-same.html

nora amila ghazali said...

hadiee: huhhhhh.. =/

ika: okeh..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service