Sunday, March 27, 2011

Ghatering kbu: Hari pertemuan.. kejutan buat cik penganjur...

assalamualaikum semua...

AMARAN:
tujuan entry ni diwujudkan bukan untuk menjeleskan warga kbu yang tak boleh hadir..
untuk kenagan bersama sahaja... dan untuk tontonan semua...
HARAP MAKLUM..

pagi tue seawal kul 6.45 nora dah bangun...
terus bangun buat apa yang patut..
pastu gi dapur buat sandwich untuk makan masa perjalan nak pi penang tue..
so pukul 7.50 cam tue naik keta pi kat depan smk syed alwi..
tunggu kak liza.. pastu pi ambik cik ciput.. n terusan perjalanan ambik munet...



dalam kehujanan tue memang mencabar gila la perjalanan nak pi jumpa geng kbu nie..
tapi bersabar ja... sampai tol alor star ambik kak kira..
pastu kat perhentian pendang kak shida n the geng...
pastu singgah gurun ambik ezma..
pastu jumpa kat depan hospital seberang jaya...

dan bermulalah kisah kami ditinggalkan tanpa belas kasihan...
jahat betul along nora... si nadh zher Ee...
boleh dia tinggalkan adik dia terus gi kat jambatan pulau pinang..
huwaaaaaaaaaaaaa..............

pastu mula kat sinilah nora prank semua orang, padan muka depa..
geram kowt sampai ati tinggalkan nora... =(
sedih tau... bila nora antar message kat cik gksb tak mo pi..
haaaa pakat gelabah semua..
pastu mulala...

4 call yang nora terima.. bertindih kowt...
tak tau nak angkat yang mana.. habis yang nie yang nuu call..
dasyat betul ahli2 kbu nie... perihatin semua.. tq ya,..
but sowi sebab perkena ampa semua juga.. hehehehehe

memang nora duk tahan gelak ja masa depan call...
hahaha lawak sangat mendayu suara depa duk pujuk nora hahahah...
tapi ekceli duk tunggu kak nana kat situe...
cuma kami kecewa depa tinggalkan kami tue yang prank semua tue..
ha padan muka depa.. muahahhahahha

then tetiba terasa sejuk semacam ja... terasa nak membuang.. teeeettt~~~
teruskan perjalanan mencari shopping complex yang terdekat..
tapikan huwaaaa terus punya terus dh tak tau sampai mana dah...
huhhhhh..... tengok signboaard kiri kanan memang menghala ke alor star..

owhhh nampaknya mmg nak kena balik umah terus la...
tapi cari gak jalan.. then jumpa sunway carnival mall...
kalau tak silapla... pastu apalagi masuk ja la..
pastu kan..... nmpak satu board nie...
kalau sokong earth hours sign....
hahahhhah apa lagi ambik kesempatanla... hahahha


then keluar tunggu kak nana...
bila kak nana mai... teruskan perjalanan ke penang...
masa nie pun along ada call gak..
hahahha cian dia takut sangat kami patah balik..

tapi tetap nora prank depa cakap tak jadi pi...
hehehhe jangan mara na along... =P
pastu sampai sana ikut kereta pink tue


kereta sapa... along nadh zher Ee la... hahhahha
pastu pi sana boleh sesat plak cari along la nie...
ish3 bawak kami sampai sesat.. sampai ati...


ha nampak tue rembat enset nora call pak cu sofi plak..
hahahhah comei ark dia??? duk mencangkung bawah pokok tue hahahahah..
AMPUN2...

lepas tue jumpala kami destinasi yang dituju... oyeeee....
sampai2 ja terus mulakan majlis... wah3.. orang menunggu kami,..
hik3... jangan mara na..

pak cu sofi as mc pada hari tue..

ha nie papa khai tengah ajar si quin anak dia..
ajar apa??? ajar menulis ucapan buat cik gksb... ucapan apa nantikan..

nie masa untuk sesi tangkap gambar... yang kat depan tue..
anak2 yatim yang sudi datang,..
walaupun ujan harap diaorang gembira na...

ha nie muka geng laki yang eksited nak ambik gambar....
adoooiii pi la ish3... eksited sungguh..

seee... eksited sungguh...


so kami ambik kesempatan untuk makan2 lagi..
tapi nora tak makan pun.. tak lalu.. even pagi tue makan sandwich satu ja...
ish3... pasai apa pun tak tau..

pastu depa nie duk ambik gambar sesama sendiri.. nora tak join pun...
tak kenal depa nak berkenalan cheq malu.. so myendiri je la...


then giliran kami plak ambik gambar... oyeeeee....
hehhe tue pun setelah dipaksa oleh kak liza.. hahaha


nie gambar adik comei dua orang yang selalu layan kak depa nie..
nice to meet u.. walaupun tak sempat nak sembang2...
hajar n bad.. love both of u!!

ha nie gmbar admin setelah di candid hahahahah..
jangan marah...

tapikan nora ada perkena dia tau... nak tau???
tunggu next entry kalau cita semua kang panjang sangat plak entry.. kan2??
so kita bedak2 na...... hehehe....


18 comments:

shahjiehan said...

wah..cam meriah je..!!! hahahha..xaci tol!! nk g jugak!!!

HajarRasdi [BdkKck] said...

wahhhhh!!! ada gmbr hajar laaa.. hehe.. suka2.. =p

nora amila ghazali said...

sj: alololololo... next ghatering na..

hajar: hehheheh... yang tue ja ada untuk kenangan kak nora... sembang mmg tak sempat.

Izamir Ridzwan said...

ada budak kena tggl lah.. hahah

nora amila ghazali said...

IR: ada ubi ada batas...
ada hari akan kubalas!!!

ahahhah... tapi best sebab berjaya mengenakan ampa semua... hhahaha... sekali ngan ir hhahhahaha.. =P

noor badriah said...

waa..adik comel ke??haha..tp tetap sedih kena balik awal =(

PeNgEmiS dUniA said...

jeles xdpt g . cancel last2 mnt :(

Muhd Fadil said...

kaum lelaki paling semat. tak gile bergambar cam kaum pompuan. hahaha. semua kaum laki malu.. segan tau kami ~~

nora amila ghazali said...

bad: budak kecik yang comel!!!

pengemis: alaaaaaa...

fadil: pemalu sangat la u all tu...

Azlida Alias said...

ruginye xdapat pegi...dekat aje dengan umah....

www.azlidaalias.blogspot.com

*47!k@# said...

hahahaha..amaran tu mcm tuju kt seseorg ja~haha:P ika ngah menanti cerita seterusnya nie~

nora amila ghazali said...

azlinda: alaaaaaaaa tak per2 next ada lagi hehehe


ika: hahahaah terasa ya hehhe.. jgn marah na.... okeh ja.. nnti smbung tapi bukan arinie.. esok nak test...

Pakcu said...

patutla sampai lewat..isk3

Saiful Amin said...

Dapatkan movie2 terbaru, cerita artis, kisah2 pelik, seram, trick dan domain harga RM10 setahun..
smuanya d www.itsmesepul.blogspot.com ...like n follow ya!

nora amila ghazali said...

pakcu: lambat sebab pak cu n the geng arrr tinggalkan daku...

saiful amin: tq follow me..

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

hoho...

comel la pic yg last tu =P

nora amila ghazali said...

cik gk: tak boleh blahhhh,,,, hahaha

SoLy SoLicious said...

waahhh..cambest je pjumpaaan neh..
btw, salam pekenalan..
following u :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service