Wednesday, March 2, 2011

Senarai peserta contes :Mereng2 ituakuamel.blogspot.com

assalamualaikum....
entry nie update untuk contest yang blog nora tengah anjurkan..
contest nie tak tamat lagi... so pada yang nak join...
klik sini..

pada yang nak jenguk kawan2 yang dah join meh sini... usha depa..
sambil2 tue komen2 la entry depa tue na....




hurmmm.... so jom la join..
tarikh tutup contest nie 19/3/2011...

senang jer contest nie...
just copy cerita yang nora dh sediakan..
n minta follower kamu komen2...
nnti dah tarikh tamat nora gi usha n kira...
nora takkan kira bapa banyak kamu n follower kamu komen..
just tengok kat jumlah komen.. senang jer kan?? jom la.. meriahkan..


p/s: senarai nie akan diupdate jika ada peserta baru... tq..

2 comments:

SyUhAdA said...

xpe..
x lme lg ada la yg join tu..
hee~

nora amila ghazali said...

@SyUhAdA
hahaha... sedih gak.. tapi tak per la... mungkin ada rezeki untuk kamu kowt... hehhe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service