Saturday, March 19, 2011

Menulis lebih senang dari berkata2..

assalamualaikum semua..
semalam kan nora ada la keluarkan statement kat kbu..
statement apa?? ha meh tengok kat bawah nie...


ha dah tengok?? ada dua statement..
banyak gak la komen.. yang belah atas nie..
statement yang first dan yang bawah tue yang second..
ramai la yang setuju tapi ada yang tak..

bagi pendapat nora sendiri la kan... nora setuju ngan statement nora sebabnya..
kebanyakkan blogger yang nora jumpa setakat la..
kebanyakkan pendiam. nak jumpa yang sangat ramah memang susahla..
hihihi.. tapi kalau pemarah.. memang sangat2 peramah..

kadang2 tue kan jumpa ngan blogger yang memang sangat pendiam sampai nora pun pendiam..
tapi nora nie bukanlah bising sangat cuma kalau ada geng yang boleh bising so nora pun bising..
hahha macam lalang kan???
tapi kalau nora ja bising mesti malu kan2???

hehhehe... okelah berbalik pada tajuk kat atas

"MENULIS LEBIH SENANG DARI BERKATA2.."

statement nie lagi nora setuju sebab macam blog nie..
merupakan salah satu medium yang penting buat blogger nie nak menyuarakan pendapat.
mungkin kat luar sana tak kan dapat semua nie..

so apa pendapat kawan2 semua??
setuju tak ngan statement nie???

4 comments:

.Bintang Biru. said...

setuju ! HAHAHHAHA.



pss : jom join contest ni. http://thebluestar-nurulhani1302.blogspot.com/2011/03/contest-siapa-blogger-itu.html

nora amila ghazali said...

binntang biru: hehehehe kan2??

cik bihah said...

betul2 sbb kdg2 kata2 buat org terluka..

nora amila ghazali said...

cik bihah: setuju2.. cakap kdg2 sampai terlebih.. kalau tulis boleh buat kurungan... contoh... hang nie jahat la.. (hehehhe) so pendapat asa cakap betul2 tak hahhaa..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service