Thursday, March 3, 2011

review blog: Frame and Lenses

assalamualaikum semua..
sebelum nak mula study nie.. nora nak wat satu entry lagi buat ampa2..
nak??? kali nie nak review blog kawan nora kat kbu lagi..
appreciation for him... sebab sebelum nie dia review blog cheq...
suka2... tapi entry tue..... hurmmm....

dia kenen cheq plak.. amboi2...
dia ada skandal nak suh kita ada skandal gak..
oh no no no tak mo cheq...
hahhaha.... meh kita tengok dia tulis apa sal nora...

dia puji header cheq... malu la.. hik3...
tak susah sangat nak buat header tue...
tapi nanti nora wat toturial... jangan isau...
kamu pun boleh ada header cam nora...
or nak suh nora buatkan header tuk nadh???? =P

dia review nora melalui tajuk..


dah jilid keempat dia review cheq... terharu la....
blog kamu best tenang ja mata memandang...
cerita dalam tue pun best ampa2...
pi la jenguk blog dia.. best2...
syok baca cerita cinta dalam tue...
blog dia nama.......

frame and lenses....
sebenarnyakan nora langsung tak sedar blog tue blog dia...
sumpah memang tak sedar... hahhaha
baru2 nie ja kenal..
dia nie tua dari nora... nama dia nadh..
so kena panggil abg nadh la kan... hehehe =P
oklah... tak mo cerita banyak... apalagi jom terjah..!!!!


5 comments:

fRaMe+LenSeS said...

hohooo.. maceh Nora.. Tharu plak nadh.. dapat ruang dalam nih.. ;)) maceh sangat..

nora amila ghazali said...

@fRaMe LenSeS
hahahah apsal plak.. bukan popular pun.. hahahaha.. org buat baik kita balas la balik.. kan2.??

fathiahRAIHANA said...

ehh tapi header tu mmg comel la akak ^^ hihi .

nora amila ghazali said...

@fathiahRAIHANA
sama2... heheeh =)

nora amila ghazali said...

@fathiahRAIHANA
sama2... heheeh =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service