Sunday, March 13, 2011

Tempahan header: 2 lagi header siap!! [part 2]


assalamualaikum semua...
harinie still lagi bab tempahan header..
meh tengok header kawan2 kita yang baru siap petang tadi..
nora tak sure diaorang dah guna ke tak lagi.. hihihi

klau nak tengok yang sebelum nie.. klik sini...
meh jenguk header depa nie...

http://gardeniaboys.blogspot.com/


ha cam na header yang nie?? hihihi...
heder yang first nie kalau pasang kat bog dia transparency...
so boleh match ngan warna blog la...

nora buat ikut rasa ati... alhamdulillah depa suka..
so saya gembira... puas asa bila kita buat ada orang suka...
so kalau nak komen header nie ok jer...
tinggalkan komen yer... boleh nora improve lagi....
tq baca entry nora kali nie...
=)

9 comments:

Nadzli Azlan said...

nk jugakkk !

nora amila ghazali said...

@Nadzli Azlan
nak??? hheheh kalau charge boleh?? =P

HajarRasdi [BdkKck] said...

waduhh2..cantiknya.. haha..
tima kasih byk2 kak nora!!

nora amila ghazali said...

@HajarRasdi [BdkKck]
hhehehe welcome..

nora amila ghazali said...

@HajarRasdi [BdkKck]
hhehehe welcome..

fRaMe+LenSeS said...

wah Nora.. beshnya.. tahniah.. ;))

Fara said...

nora..chargenya brp..??akak nak tukau header tp x tau camner>>huhu..watkan blh x??heheh

nora amila ghazali said...

@fRaMe LenSeS
hehehhehehe... tq..

@Fara
akak nak tukar header,,, boleh jer.. tak kena charge la.. saja melawak ja atas tue.. klau nak add fb nora.. pastu antar detail nak cm na..

Fara said...

ok dear..cayg nora..heheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service