Tuesday, March 1, 2011

Sapa punya birthday nie???

assalamualaikum semua...
sempena 1/3/2011... so nora pun buat la entry nie..
entry nie khas untuk birthday girl n boy..
sapa....????

first untuk kak liza...

second untuk papa khai..


third untuk my friend.. fartima.


nora nak ucapkan hepy bzday untuk ketiga2 orang nie...
moga kalian akan sentiasa sihat selalu dan dilimpahi rahmat...

korang perasan tak muka kawan nora...
tepung penuh kan???? ha nie kerja kawan2 nora yang lain2 la...
nak tau siapa mereka... meh cinie nak cerita..

tadi petang kami keluar la makan2 cikit..
ala selalu makan kat dalam uitm ja... so keluar makan depan matrik...
sumpah tak sedap.. sedih kowt... nak cuba kedai baru... tapi tak sedap..
so makan2.. then balik la..
dua orang kawan nora jalan dulu....

then nora dan sowang lagi jalan ngan birthday girl nie kat belakang..
diaorang jalan dulu sebab nak pi beli something... heheh..
korang faham kan???
bila samapai ja dekat ngan kolej... so terjadilah insiden seperti dibawah...
jom tengok...





sedih tak muka nora...
huduh la tengok.. sangat sedih... nak kena basuh baju la plak..
habis semua kena tepung...
hhahahhaah..... sweet memories...

byeeee.....
tapi nak ucap sekali lagi buat2 ketiga2 orang tadi..
HAPPY BIRTHDAY !!!!


8 comments:

Rozuan Ismail said...

happy birthday to three of them!!

angah said...

nora kena..hahha

nora amila ghazali said...

@Rozuan Ismail
depa kata tq... hehheh.. orang tengah...

@angah
sampai ati... waaaa.. saya kena lagi teruk dari brtday girl..

shahjiehan said...

ini bukan tepung, ini salji...hahahaha

Happy besday!!

Cik Z@i Pen@nG said...

hepi besday tuk ketiga2nya...

nora amila ghazali said...

@shahjiehan
kalau salji mmg best.. masaalahnya tepung cheq oooiii... ssh nak hilang.. kena air boleh buat cucoq kot.. hhaha

@Cik Z@i Pen@nG
tq bagi pihak mereka..!!

apix said...

xpalah kena tupung ja...Apix dulu kena tepung+telor+asir+minyak hitam.....tp apa2 pon..sebb kwn2 ingt b'day kita...

nora amila ghazali said...

@apix
masaalahnya nie bukan brthday nora...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service