Saturday, March 5, 2011

Drama geng kbu

assalamualaikum semua...
hurmm... semalam kat kbu kecoh giler kowt...
ada drama sikit.. hahhah.. macam2 kerenah..
memang buat nora tergelak sangat smpaikan kul 2 baru tidur..
ish3 terukkan..?? depa nie memang baik..
memang terasa macam family kat sana...

nak tau???
ampa pi la baca kat entry kawan2 nora nie...
depa dah buat.. tak payahla nora tempek banyak2..
sebab status tue panjang kowt... so sila2 la pi jenguk sana na..



ha cm na lepas baca??? drama kan... hahahah..
hurmm disini nora nak minta maaf pada insan2 yang berkenaan dalam drama nie...
mungkin nora da terlebih melawak ngan kamu...
nora tak perasaan salah nora..
maafkan nora ya... =( nora tak sangka nak jadi cm nie..
korang memang the best.. nora memang sayang korang...
memang korang yang bawak cahaya dalam hidup nora...
best sangat sembang ngan korang..

tq jadi teman yang baik.... love all of u..

~LOTS OF LOVE TO ALL MEMBER AT KBU~

8 comments:

meaw said...

sayang nora jugak :)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

di KBU memang banyak drama..

tapi ni yg paling buat GK sedih...

AdiSuda said...

knpa sy tak dak???huhu..tnsion toi la..

nora amila ghazali said...

@meaw
tq... mmuaaaahhh... syg onie,,

@GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr
sama la.. skrg tambah sedih lagi!!

@AdiSuda
haahha tah la.. adi selalu hilang..

@mel said...

as'salam nora....

besa la tu asam garam umah tangga mmg mcm tu...

sedangkan lidah lg terggit ikan plak kluarga KBU.....

nora amila ghazali said...

@@mel
hahahah betul2...

Diba said...

Geng Vlogger Utagha memang syiokk:)Credit to kak GKSB
Jengahla ke sini pula untuk join contest..

http://ance-mylifey.blogspot.com/2011/02/my-life-photo-contest-1.html

nora amila ghazali said...

@Diba
betul2.. mmg best!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service