Tuesday, March 8, 2011

Sapa nak tempah T-shirt KBU????


assalamualaikum semua....
post kali nie nak habaq kat orang2 utara...
kbu (kami blogger utagha) ada wat tshirt...
so cik GKSB dah bukak tempahan dah...
dan baju nie dah divote oleh2 insan2 yang alert mengenai voting nie..

so design yang terpilih adalah!!!!!!!!!
-
-
-
-
-
-
-

-

-
-
-

-
-

--

-
--
-
-
-



--
--
--
-


tadaaaaaaaaaaa

ha nie akan duk kat belakang baju kita tau... bahagian atas...

yang nie plak kat bahagian depan...
comei tak??? comei kan??
ha apa lagi meh la tempah..
boleh bubuh link kat baju nie... bila buh link boleh promosi blog ampa kat merata kan2..?
boleh la orang ramai terasa nak search blog ampa.. kalau berkenan... haaaaaa...
boleh up trafic kan2... hahhah

okeh baju nie tangan pendek RM 25, tangan panjang RM27
tambah link RM 2.50...

so pada orang orang utagha yang berminat boleh la membuat tempahan kat cik GKSB...
hampa klik ja nama dia... satgi ampa tau la information pasal baju nie.. okeh???
jom ramai beli baju kami blogger utagha ya!!!

11 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

thanks cik nora tolong promote

zacky ~786~ said...

tuk blogger selatan xde ke ?? hahaa

nora amila ghazali said...

@GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr
welcome....hihi

@zacky ~786~
selatan?? tah la.. hihihi

momochan said...

bru email je td..HEHE yeahh xsabar!

nora amila ghazali said...

@momochan
wah3... semangat birthday girl nie..
bagus2

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

alaa..utara je ke? sobs-sobs- =(

Yang Comel,
Khumaera Ismail

nora amila ghazali said...

@Khumaera Ismail aka Habibi Hamid
kalau nak beli ok jer... hiihi

CikGadis said...

dh tmpah dh td :) xsbar nk pkai bju bru

nora amila ghazali said...

@CikGadis
waaaaaa bgus2...

momochan said...

akak wat paymnt cmne?da tmpah pastu nk bayar prob lak..akak wat cmne

nora amila ghazali said...

@momochan
akak suh abah tolong bank in duit tue... kan bank cimb...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service