Sunday, March 20, 2011

Dengan rasminya Contest : Mereng2 ituakuamel.blogspot.com ditutup


assalamualaikum semua...
dengan lafaz bismillah... dengan rasminya

Contest : Mereng2 ituakuamel.blogspot.com

DITUTUP!!
walaupun nora memang sangat kecewa dengan penyertaannya..
tapi tak per la... mungkin contest nie tak best macam contest yang lain kan..
nora tak kisah tapi... hehhehe...
ada sesuatu untuk semua yang join... asanya ada tiga penyertaan ja..
so nora decide tiga2 akan dapat hadiah dari nora...

cuma hadiah yang disponsor tue tetap 1 la..
nie khas dari nora...
masih rahsia... akan diberitahu bersama dengan pemenangnya...

nora nak ucapkan tq a lot pada yang join...
insyaallah kalau kamu2 buat contest nora akan support kamu juga..
okeh!!!!!

asanya cukup la entri untuk malam nie...
tq a lot ya pada yang dah join...

mmmmmmmmmmmuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaahhhhhhhh....
heheeheheh =)

2 comments:

TiKa LEh said...

bru jmpa blog ni..contest dh tutp dah..kalo thu awl, boleh join..nt inform ek kalo buat contest lg..

nora amila ghazali said...

tika leh: hehhehe.. insyallah tapi bukan dalam masa terdekat nie la..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service